Eerste Hulp Bij Seks op een Festival

banner blog 1
Ketsen op een festival, het is niet persé ideaal. Vaak is het ongemakkelijk, benauwd, klein en in sommige gevallen stinkt het als de pest. Toch wordt er op festivals aardig wat geflikflooid. Ondanks dat het smerig kan zijn, zit er voor veel bezoekers toch een spannend randje aan. Juist daarom kan het extra leuk zijn om toch die dixi in te duiken. Om jouw seksavontuur zo soepel mogelijk te laten verlopen hebben wij een aantal seksplekken met de bijbehorende standjes en speeltjes op een rijtje gezet.

Dixi

Klopt. Mensen kakken hier. Maar er wordt dus ook gesekst. Als je vroeg op het festival bent heb je de meeste kans om nog een “schone” dixi in te stappen. Ben je wat later, zoek dan de minst drukke toiletten op, zo voorkom je een dixi die al volgescheten is. Oké, top je hebt een dixi gevonden. Wat nu? De allerbelangrijkste regel volgt nu: DOE DE DEUR OP SLOT. Wordt nog weleens vergeten. Het gebeurt nog weleens dat er een deur wordt opgetrokken en er twee (of meer) mensen lekker bezig zijn. #Awkward. Vervolgens doe je de wc-klep naar beneden, je wil niet zien wat iemand gister heeft gegeten. Doe daarna wat jullie altijd doen om in de stemming te komen. Je kunt een mini vibrator meenemen naar het festival als je van plan bent een dixi in te duiken, deze is gemakkelijk mee te nemen en licht van gewicht.
De volgende standjes werken het beste in een dixi:
 • Staand
 • Staande doggy
 • Cowgirl: hij kan op de wc-klep van de dixi gaan zitten
giphy

Tent

Ben je naar een weekend festival? Sla de dixi over en duik lekker een tentje in. Het is hier helaas klein en warm, maar het is wel schoon en je hebt een luchtbedje. Denk er wel aan dat de muren geen échte muren zijn en iedereen dus gezellig mee kan luisteren. Ook veert de vorm van de tent mee, heel stiekem kan je dit dus niet doen. Maar dat mag de pret niet bederven, want jij gaat van bil! Je kunt tijdens het kamperen gebruik maken van een stille vibrator, zodat je buren zich niet hoeven af te vragen wat je in hemelsnaam met die drilboor in je tent doet. Let op! Houd je niet van extreem veel zweet tijdens de seks, dan is dit niet de plek voor jou.
De volgende standjes werken het beste in een tent:
 • Lepeltje-lepeltje
 • Missionaris
 • Schildpadje: zij ligt op haar buik, hij ligt boven op haar.
 • Doggy: mits je een hoge tent hebt natuurlijk.
 • Cowgirl: ook hier heb je een hoge tent voor nodig

Douche

Naast tentjes, vind je ook douches op een weekend festival. Ook deze plek is ideaal voor een vluggertje. Het is er redelijk schoon en je kunt de douche koud zetten als het te heet wordt. Ook kun je jezelf gelijk schoonpoetsen na het rampetampen. Een nadeel is dat deze douches niet geheel afgesloten zijn en iedereen je kan horen. Ben jij iemand die het van de daken schreeuwt? Ga dan ’s nachts douchen, dan heb je de meeste kans dat je alleen bent of stop anders een ball gag in je mond. Wil je gebruik maken van glijmiddel? Let er dan op dat deze niet op waterbasis is. Kies voor een glijmiddel op siliconenbasis of oliebasis, deze zijn waterproof. Tip! Je hebt een douchekop in je bezit, maak er gebruik van.
De volgende standjes werken het beste onder de douche:
 • Staand
 • Staande doggy
 • Hij tilt haar op, zij slaat haar benen om hem heen

Bosjes

Ben je op een festival dat plaats vindt in een bos of dat wordt omringt door bosjes? Duik dan de jungle in met je liefje. Niet de meest ideale plek, maar wel retespannend. Zorg er voor dat de uitgekozen bosjes vol hangen met blaadjes, het is niet de bedoeling dat 50.000 man kan meekijken. Omdat het hier meestal om een vluggertje gaat, moet je niet vergeten om het veilig te doen. Al duurt het 2 minuten of misschien maar 30 seconden, gebruik altijd een rubbertje. Onthoudt: “Niet in je poesje, zonder hoesje”. Ook hier een tip, trek een camouflage outfit aan. Zo val je nog minder op. Als de bosjes niet heel bedekt zijn, ga dan zo laag mogelijk liggen.
De volgende standjes werken het beste in de bosjes:
 • Staande doggy
 • Doggy
 • Staand
 • Hij tilt haar op, zij slaat haar benen om hem heen
giphy

Reuzenrad

Is er een reuzenrad aanwezig op het festival, twijfel niet en koop een kaartje. Begin niet meteen elkaars kleren van het lijf te trekken, je staat namelijk nog beneden. Wacht tot jouw karretje bovenaan is en even stopt. Duik nú op elkaar af en wees snel, want voor je het weet ga je weer naar beneden. Geniet tijdens de seks van een prachtig uitzicht en je favoriete DJ. Wat wil een mens nog meer?
De volgende standjes werken het beste in een reuzenrad:
 • Cowgirl
 • Doggy
 • Missionaris

Auto

Reis je met de auto naar het festival, ren dan niet meteen naar de ingang. Maar ga even ouderwets een potje seksen in de auto. Dit is alleen iets lastiger wanneer je bijrijders hebt. Misschien dat ze mee willen doen? Maar goed, ik kan begrijpen dat je daar geen zin in hebt. Verzin daarom een smoes waarom jullie terug moeten naar de auto. Wat leuk is om elkaar bezig te houden tijdens het heen en weer lopen, een vibrerende slip. Deze kun je ook op het festival zelf gebruiken. Voor je het weet springt ze ineens 3 meter de lucht in.
De volgende standjes werken het beste in de auto:
 • Cowgirl
 • Reverse cowgirl
 • Doggy: als je achterin genoeg ruimte hebt

Artiestenkleedkamer

Het kan zijn dat je toegang hebt tot de backstage. En nee, ik heb het niet over jouw eigen “backstage”. Als jij backstage aan het rondsnuffelen bent met je liefje, moet je je ogen goed openhouden voor een kleedkamer. Zodra je de kans hebt duik je die kleedkamer in. Vergeet ook hier niet de deur op slot te doen of er een stoel voor te zetten! In een kleedkamer kan je alles doen wat je thuis ook doet, houd je daarom ook zeker niet in. Na afloop kun je jezelf opfrissen met één van de artiesten handdoekjes en de schaal groene M&M’s opeten.
banner easy toys 300x120