WTF zijn we met z´n allen aan het doen in de sportschool?

schermafbeelding 2019 09 26 om 192822
Tegenwoordig gebeurt er van alles in de sportschool, maar van het échte sporten komt niet veel terecht. En het is écht fuuuucking irritant. Dus als je een van deze onderstaande dingen in de sportschool doet, kap er dan even mee.

Gluren

Er zijn altijd van die creeps die jou bij elke squat aanstaren. Dit doen ze ook niet op een bepaald onopvallende manier, want hun ogen vallen nog nét niet uit hun kop als jij je gevormde kadetten naar achter steekt. Hoe ongemakkelijk is dat? Hierdoor durf jij je eigen ding niet meer te doen, dus ga je maar suf een stukje lopen op de loopband.
giphy

Socializen

In de sportschool hoor je soms de gekste verhalen voorbijkomen. Je wordt compleet afgeleid of laat van de schrik bijna de gewichten vallen. Roddels over iemands baas, verhalen over het weekend, wat er die dag allemaal gebeurd is. Echt alles wordt besproken en het wordt ook niet zachtjes gedaan. Binnen enkele minuten weet iedereen wat er op zaterdagavond om 21:00 gebeurd is.
giphy

Elkaars outfit beoordelen

Ook tijdens het sporten is het erg belangrijk dat je er uit ziet alsof je een fucking modeshow gaat lopen want écht iedereen lult over jouw sportkleding. Je hoeft maar één verkeerde keuze te maken in de legging die je aantrekt, of het topje, en het is al foute boel. Niet heel comfortabel sporten als iedereen je keihard uitlacht omdat je legging doorschijnt of een slechte fluoriserende kleur heeft.
giphy

Jezelf checken in de spiegel

Begrijp ons niet verkeerd, we zijn blij dat je jezelf zo graag bewondert in de spiegel. Maar die Kim Kardashian kont krijg je niet na twee squats en die gast naast je heeft nog steeds dezelfde bierbuik als een halfuur geleden. Dus stop hiermee en ga gewoon door met sporten, met je luie reet.
giphy

Kreunen

De oerkreten die bij sommigen uit hun mond komen zijn écht niet meer normaal. We begrijpen het als er een klein geluidje ontsnapt bij het liften van loodzware gewichten, maar sommigen krijsen de hele boel bij elkaar alsof ze een kind aan het uitpoepen zijn. Echt fucking irritant.
giphy

Selfies

Dit is eigenlijk de voornaamste reden dat we deze dagen naar de sportschool gaan. Om onze volgers te laten zien dat we fit zijn en werken voor dat perfecte lichaam. Het maakt ons geen fuck uit dat we in de sportschool vervolgens helemaal geen reet doen, zolang die perfecte foto maar op de gram komt en heel veel likes vangt.
giphy
basic fit logo 300x86
basic fit 1 300x300