De 5 grootste fails van onze volgers

schermafbeelding 2019 09 26 om 194826
We maken allemaal wel eens fouten in ons leven. Sommigen gebeuren per ongeluk en sommigen doen we expres. Maar zolang je jouw eigen fouten in ziet en ervan geleerd hebt, is er niks aan de hand toch? Gewoon even hard op je bek gaan, huilen, opstaan en weer verder gaan met je leven.
Dit zijn de vijf grootste fails van onze volgers.

Vliegend vlees (V/24)

Samen met mijn vriend was ik op vakantie in Spanje. Op een mooie avond gingen we uit eten in een steakrestaurant. We hadden alle twee onze bestelling gedaan en waren gezellig in gesprek terwijl we wachtten op ons eten. Hij zag er goed uit in zijn mooie witte blouse en zongebruinde huid. Eindelijk kwam ons eten en we waren zo enthousiast en hongerig dat we meteen aanvielen. Mijn vlees was aan een stokje geregen als een soort saté en het was niet makkelijk om dit van het stokje te krijgen. Mijn geduld raakte langzaam op. Na een aantal rustige pogingen, zette ik mijn vork op het vleesje en gaf een harde duw. Het stukje maakte een mooie boog over de tafel heen, recht in het gezicht van mijn vriend en daarna op zijn witte blouse. Het leuke etentje was meteen verpest want hij was woest op me en ik schaamde me dood. Achteraf kan ik er hard om lachen maar de volgende keer blijf ik geduldig en voorzichtig.
giphy

Hem vertrouwen, voor de vijfde keer (M/21)

Ik had een tijdje contact met een jongen, en het klikte echt goed. We hebben veel samen gedaan en ik was best gek op hem. Ik dacht dat het wederzijds was, maar na een tijdje begon ik hieraan te twijfelen. Hij begon nogal raar te doen en kwam constant met smoesjes als ik iets vermoedde. Toch bleef ik hem vertrouwen, ondanks de dingen die hij me geflikt had. Na de zoveelste keer was ik er klaar mee, nu heb ik drie maanden van mijn leven verspild. Vanaf nu vertrouw ik geen een gast meer zo veel, want eens een lul blijft altijd een lul.
giphy

Van een date naar het politiebureau (M/23)

Ik had een relatie met een meisje uit Hellevoetsluis. Toen ik bij haar was gedroeg ze zich vanaf de eerste minuten dat ik bij haar was al heel vreemd, zo hield ze haar capuchon op en liep ze met haar gezicht naar beneden. Het enige wat in mij opkwam was dat ze naast mij misschien nog een ander vriendinnetje had, maar ik durfde daar niet naar te vragen en liet het dus maar gaan. Na een tijd bij haar te zijn kwam een politieauto ons tegemoet, de agenten stapten uit waarna ze haar ineens meenamen. Ik begreep er helemaal niks van en werd daar achtergelaten. Daar stond ik dan, in een dorp waar ik totaal niet bekend was. Uiteindelijk bleek dat het meisje thuis het hele huis gesloopt had en vervolgens was weggelopen. Haar ouders hebben toen de politie ingelicht. Nu stel ik vragen of ga ik weg als ik iets raars vermoed, straks strand ik weer in een of ander boerengat.
giphy

De ex van je beste vriend (M/23)

Een vriend van mij kwam net uit een relatie van 1,5 jaar. Toen het uitging heb ik dat meisje eigenlijk voor twee maanden niet gezien of gesproken. Daarna kreeg ik ineens weer contact met haar en van het een kwam het ander. We gingen samen naar de sportschool en zagen elkaar vaker. Het was gezellig en ik wilde eigenlijk wel op een echte date met haar. Ik heb het toen aan die vriend gevraagd en hij vond het geen probleem. Na ongeveer vier dates gehad te hebben met haar, vond haar ex het ineens toch niet zo leuk. Ik heb hem toen voor maanden niet gesproken en onze vriendengroepen zijn er kapot door gegaan. Dus ook al zegt je vriend dat het oké is, doe het gewoon niet. Er zwemmen genoeg vissen in de zee zeggen ze dan maar he?
giphy

Per ongeluk promotie (V/27)

Voor een periode had ik contact met een jongen waar ik wel eens leuke dingen mee deed. Een aantal weken kon ik hem niet zien, doordat ik in het weekend werkte. Om het nog wel een beetje spannend en leuk te houden, wilde ik hem een pikant fotootje van mezelf sturen. Ik trok mijn mooiste setje aan en gooide mijn beste pose. Ik was tevreden met het resultaat en verstuurde het naar hem. Al gauw kwam ik erachter dat ik het niet naar hem, maar naar mijn baas had gestuurd. Uit enthousiasme heb ik totaal niet opgelet naar wie ik het had gestuurd. Ik kon het bericht gelukkig nog snel verwijderen, maar hij had het helaas wel al gezien.
De dag daarna naar m’n werk was natuurlijk super ongemakkelijk, maar we deden gewoon allebei of het niet was gebeurd. Zou ik m’n promotie misschien daardoor hebben gekregen? Hahaha! Naaktfoto’s verstuur ik in ieder geval niet meer.
giphy
Dus, wat is jouw grootste faal-moment geweest? Just keep in mind; je komt er altijd weer bovenop.
logo aquarius lockup fc 227x300