Fouten die elke vrouw tijdens het shoppen maakt

rumag blog cover foutenvrouwenshoppen
Wij vrouwen smijten ons geld graag over de toonbank als het gaat om een nieuwe outfit. Helaas gaan onze winkelavonturen vaak niet helemaal soepel en geeft het ook wel eens de nodige irritaties. Het wordt dus tijd om alles op een rijtje te zetten, zodat deze fouten gewoon niet meer gebeuren.

Foundationvlekken

Deze is voor de Oempaloempa´s onder ons die het nodig vinden om een plamuurlaag op te smeren voor ze gaan winkelen. Thanks, door jullie zit ruim 90 procent van de topjes onder de oranje vlekken. Het is zo teleurstellend om een leuk shirtje te zien hangen, je maat te vinden en dan zien dat de hele kraag onder gesmeerd is. Dus dames, draag een laagje minder of vouw je haar over je kop voordat je het topje aantrekt.
giphy

Verkeerde maat

Eindelijk heb je dat kledingstuk gevonden, waar je al maanden naar opzoek was. Je zoekt naar jouw maat, maar ze hebben alleen één maatje kleiner. Ach daar pas je toch ook wel in? Bij het passen in de kleedkamer wurm je je er als een rollade in. Ja! Hij past. Inladen en meenemen. Thuis ruk je het kaartje er meteen af en trek je de aanwinst aan. Vervolgens loop je er de hele dag aan te trekken of het snijdt als een fucking mes in je lichaam. Dat trek je dus ook nooit meer aan, en ligt het voor de rest van je leven achter in de kast stof te vangen.
giphy

Vijf van dezelfde

Dit gaat vaak samen gepaard met die vervloekte, maar stiekem ook geliefde, uitverkoop. Je baant je een weg door de tering rotzooi bij de sales rekken. Je oog valt op een leuk bloesje, nu voor een tientje! Bij thuiskomst zie je dat er al vijf soortgelijke stukken in jouw kast hangen. Helemaal top dit.
giphy

Sale

Dit is écht het kutste van alles. Laatst heb je een onwijs kekke outfit gekocht. Een aantal dagen later loop je diezelfde winkel in (want zo shopverslaafd ben je) en zie je dat het allemaal in de sale rekken hangt voor de helft van de prijs. Dat voelt gewoon als een steek in je rug van je favoriete kledingwinkel. Wie kan je nu überhaupt nog vertrouwen?
giphy

Ander item

Je besluit samen met een vriendin even gezellig samen de stad in te gaan, want je moest nog op zoek naar een leuk jurkje voor het weekend. Aan het einde van de dag, wanneer je voet zolen open liggen van het slenteren door de stad, heb je nog steeds het perfecte jurkje niet gevonden. Wel loop je met acht andere tassen met allemaal kledingstukken die je absoluut niet nodig had. En een lege portemonnee.
giphy
Wat is jouw ultieme shopfout?