5 tekenen dat je hem moet laten gaan

rumag blog cover format 5tekenendatje
Wij begrijpen het als je denkt dat je de partner van jouw dromen hebt gevonden, en jij niet helemaal kan inzien dat diegene gewoon geen fucking interesse heeft. Blijf niet plakken en hopen op iets wat nóóit gaat gebeuren. Dus pack your bags en ga gewoon door naar de volgende.

Negeren

Nou, dit is wel echt één van de meest logische redenen. Jij doet hier je best om een gesprek met hem aan te gaan, te vragen naar zijn interesses en hoe zijn dag is gegaan. En je krijgt gewoon geen antwoord uit hem. Wat doe je überhaupt nog met hem? Blokkeren die gast.
giphy

Andere meisjes

Als hij het de hele tijd over andere meisjes heeft, zit er iets niet helemaal goed. Of je zit in het vriendschapsbootje of hij probeert je jaloers te maken. Als jij er oké mee bent om gewoon een goede vriendin van hem te zijn, prima. Zo niet, zeg het hem dan gewoon. Als het gaat om jaloezie, skip hem dan maar gelijk want competities doen we niet aan. Je moet niet op plek 12 staan, nee jij bent fucking nummer 1 en daarna komen geen nummers meer.
giphy

Kortaf

Een normaal gesprek met hem aangaan zit er niet in, want je krijgt antwoorden van maximaal 3 woorden. Nog kutter is het als je afkortingen krijgt. Wat heb je nou aan zo’n inhoudsloos gesprek? Duidelijk een teken dat hij jou écht niet ziet zitten. NEXT!
giphy

Geen interesse

Op het moment dat jullie gesprekken constant over hem gaan en nooit een keer over jou, dan is het tijd om er een einde aan te maken. Hij weet jouw naam en leeftijd niet eens, omdat hij er nooit naar gevraagd heeft. Jij daarentegen, kan zijn hele fucking leven navertellen. Blijkbaar vindt hij jou niet interessant genoeg en zichzelf wel, dus neemt hij maar lekker een relatie met zichzelf. Doei!
giphy

Niet afspreken

Jullie sturen elkaar al vier maanden appjes, maar hebben elkaar nog nooit gezien. Hij doet geen moeite om jou te kunnen zien en als jij vraagt of hij kan op dinsdag om drie uur, dan kan hij niet. Wat is dit, een internetrelatie of gevalletje catfish?
giphy