Waarom kattenvrouw worden de oplossing is

rumag blog cover format waaromkattenvrouwordendeoplossingis 1
Of je nou verdrietig bent, stress hebt, chagrijnig bent of de juiste partner niet kan vinden, het worden van een kattenvrouw is dé oplossing voor al je problemen. En ja, katten zijn beter dan honden en ik ga daar niet over discussiëren, met je bek.

Altijd liefde

Jouw kat zal je echt nóóit afwijzen. Ze nemen alle liefde die jij ze wil geven met beide zachte pootjes aan. Je krijgt geen ‘’nee schat, nu even niet, ik ben bezig’’, want het maakt voor een kat niet uit op welk moment van de dag jij besluit om ze even lekker te knuffelen. Ze drukken zichzelf tegen je aan of liggen gekruld op je schoot. Je hartje wordt er warm van. Stress, angst, verdriet, chagrijnigheid = genezen.
giphy

Zijn loyaal

Katten hebben, in tegenstelling tot honden en mannen die vreemdgaan met de eerste persoon die ze zien, wat meer moeite met het vertrouwen van andere mensen. Hun baasje is echt de enige waar ze op kunnen bouwen. Ze rennen namelijk zo snel mogelijk weg als een onbekend mensendier hun benadert. Ook kunnen katten geen fucking stiekeme DM’S sturen naar andere vrouwen of mannen. Jouw kat zal je dus nóóit achter je rug om naaien.
giphy

Geven waardering

Maar als je goed voor je poes zorgt (en dan bedoelen wij natuurlijk degene die je niet scheert) en je hun vertrouwen gewonnen hebt, dan laten ze dat merken ook. Ze bestrooien je met kopjes en spinnen erop los, terwijl ze dat ene gekke knorgeluidje maken. Ze gooien hun koppie met gesloten oogjes in de lucht waardoor hun omhoog gekrulde mondhoekjes zichtbaar zijn. Dit alles is gewoon kattentaal voor ‘’ik waardeer je zo erg’’. Iets wat een mensenpartner nooit zal zeggen.
giphy

Luisterend oor

Iedereen heeft wel eens een kut dag. Je wil alleen maar zeiken en huilen. Wie staat er dan voor je klaar? Precies, jouw kat. Je kan écht alles bij je harige vriendje kwijt en hij zal alleen maar aandachtig naar je luisteren zonder ook maar één dom weerwoord te geven. En als je het heel zwaar hebt, krijg je nog een kopje van ze om je te steunen in deze moeilijke tijd. Dat lucht op hè?
giphy

Begroeting bij thuiskomst

Wanneer je onderweg naar huis bent verheug je je natuurlijk op het moment dat je de voordeur opendraait, want je krijgt een warm welkom van jouw poezenvriend. Miauwend kijkt hij omhoog, terwijl hij elegante rondjes om je heen draait en zijn kopje tegen je benen aanstoot. Wat heb je nou aan een droge ´´hoi schat´´, wanneer het ook zo liefdevol kan. Zo is thuiskomen nog tien keer beter.
giphy

Steunen schoenenverslaving

Na deze punten zou je denken dat het niet beter kan, maar dat kan het wel. Want katten zullen, in tegenstelling tot je moeder, nooit kwaad worden als jij weer eens met geld hebt lopen smijten om nieuwe schoenen te kopen. Want zij krijgen de doos en dat is voor hun meer dan genoeg. Dus gooi je moeder het huis uit en houd je kat.
giphy