Kom jij ook naar de eerste RUMAG winkel ooit?

schermafbeelding 2019 09 26 om 195955
Wat zo’n drie jaar geleden begon als simpele webshop met enkel kleding, is vandaag de dag uitgegroeid tot een echte webwinkel met een breed aanbod aan toffe producten die allemaal de welbekende quotes van RUMAG dragen. Maar zelfs een webwinkel heeft zo zijn limits. Je wilt de producten van dichtbij zien, voelen en misschien zelfs… ruiken?

RUMAG POP-UP STORE IN BATAVIASTAD TIJDENS BLACK WEEK

Voor alle mensen die dat graag doen hebben wij goed nieuws! Aankomend weekend openen we namelijk de deuren van onze eerste échte fysieke winkel in Bataviastad (Lelystad). Een dikke 200m2 tot aan het plafond gevulde pop-up store met je favoriete RUMAG artikelen, samen met meerdere limited edition producten! Wat die limited edition producten zijn? Tja, dat kunnen we je wel vertellen.. maar het is natuurlijk nóg leuker als je even langskomt. Oh ja: op alles in de winkel krijg je minimaal 30% korrrrrting!
giphy

OPENINGSTIJDEN EN LOCATIE

Vanaf vrijdag 23 t/m maandag 26 november ben je meer dan welkom in onze eerste winkel. Pak je kans om op de foto te gaan met onze mister blue eyes René Watzema, de RUMAG mini, een patatje te eten bij de RUMAG patatkraam en misschien kom je wel voor in onze wekelijkse vlog!AdresBatavia Stad Fashion Outlet Bataviaplein 60, 8242 PN LelystadOpeningstijdenVrijdag 23 november | 10.00 tot 23.00
Zaterdag 24 november | 10.00 tot 20.00
Zondag 25 november | 10.00 tot 20.00
Maandag 26 november | 10.00 tot 18.00 > Klik hier voor het Facebookevent

KAN JE NIET KOMEN, MAAR WIL JE WEL KORTING?

Als je om welke bizarre reden niet langs kan komen moet je misschien even kijken wat er fout gaat in je leven. Maar goed, als je toch wilt profiteren van korting kan je t/m deze zondag ook online je RUMAG goodies met 30% korting bestellen. Lekker vanuit je luie stoel, thuis. Klik hier voor de webshop . Wees er snel bij, want OP = OP!