Op jezelf gaan wonen is de beste stap ooit en dit is waarom

blog uitgaan 2
Hell-yes, op jezelf wonen is het beste ooit. Nooit meer je fucking irritante broertje en zusje die aan je kop zeiken. Nooit meer je pa en ma die zich met letterlijk alles bemoeien. Helaas vult de koelkast zichzelf niet (alhoewel het wel vanzelf wegloopt door de schimmel die aan je voedsel zit) en je kamer ruimt zichzelf ook echt niet op. Maar er zijn zo veel voordelen aan op jezelf wonen en hier heb je ze op een rij:

ELKE DAG ETEN WAT JE ZELF WIL

Je ouders vinden het belangrijk dat je veel fruit en groenten eet. Denk bijvoorbeeld aan het ontzettend smerige, maar o zo gezonde zuurkool schoteltje van tante Ans. Nou sorry tante Ans, dat doen we dus lekker niet meer. Je kan nu elke dag bepalen wat je zelf wil eten. Dat betekent dus pizza op de bank + Netflix and chill.
giphy

JE SCHARREL MEE NAAR HUIS NEMEN

In de club heb je weer flink staan tongworstelen met de eerste de beste knappert die je bent tegengekomen. Je besluit om diegene mee naar huis te nemen om te laten zien wat je vroeger bij de turnlessen hebt geleerd. Gelukkig hoef je nu niet meer je nieuwe seksbuddy aan je ouders voor te stellen bij het ontbijt.
giphy

HUISFISSA’S!

Je hebt al je hele leven de meest gruwelijke huisfeestjes in gedachten waarbij de red cups in de rondten vliegen en de alcohol (of andere verdovende middelen) in flink wat giecheltjes verdwijnen. Bij je ouders thuis was dit natuurlijk uit den boze, maar nu je op jezelf woont zijn huisfeestjes met zuiplappen en strakke bekken gewoon toegestaan. Een ander pluspuntje van een fissa in je eigen huis, is dat die tering lelijke antieke vaas van je vader niet kapot kan gaan.
giphy

NIET MEER DAT EEUWIGE GEZEIK VAN JE OUDERS

Halleluja, wat een bevrijding. Eindelijk ben je af van je ouders. Niet meer elke dag dat gezeik aan je kop: ‘ruim je kamer op’ of ‘niet je broertje pesten’. Jahaaa, dat weten we nou wel… Ik ruim mijn kamer pas op als er schimmel achter het behang vandaan komt kruipen. De voorjaarsschoonmaak heb je toch al doorgeschoven naar de winter. Fuck off…
giphy

ZO LAAT THUISKOMEN ALS JE ZELF WIL

Mam: ‘Schat, zorg je wel dat je op tijd thuis bent?’ Nee, hier hoef je dus geen rekening meer mee te houden. Je kan tot zo laat als je zelf wil de kroegen onveilig maken. En wanneer je weer eens te veel gezopen hebt en de hele vloer onder barft, heb je voortaan geen boze moeder meer die het nieuwe kleed direct kan wegflikkeren. Alhoewel, ik denk dat je huisgenoten (als je die hebt) die troep niet voor je op gaan ruimen. De enige optie is dus zelf schoonmaken. Grote kans dat die dooie ratten lucht nog wel een tijdje in je huis blijft hangen.
giphy
Nu je alle voordelen hebt gelezen kun je uiteraard niet meer wachten om zo snel mogelijk te vluchten. Ga dus nu als een malle op zoek naar je eigen stekje en verlaat het ouderlijk huis want het is gewoon té relaxt.