Mannen, zo ga je om met je ongestelde vriendin.

giphy
Zo eens in de maand is het gegarandeerd drama. Bij de meeste vrouwen krijg je namelijk niet alleen de lusten, maar teken je ook voor de lasten en in specifiek voor PMS; het Premenstrueel syndroom. Beter bekend als het grote Prinsessen Monster Schijt drama. Vijf helse dagen waarop je chick vlak voor ze ongesteld wordt (of ongesteld is) alleen maar loopt te janken en vreten en je afsnauwt als een gefrustreerde legerteef. Jep, je chick heeft een syndroom…
Daarom voor alle mannen die eens per maand het grotePrinsessenMonster Schijt gevecht aan moeten gaan, hieronder een handleiding om deze (bloedige) strijd te winnen (of er in ieder geval er levend uit te komen).

1. P van Prinses

Je zei toch dat je zo van dominante vrouwen houdt? TADAAAA, daar is ze dan. Ze wil dat je ALLES doet wat je zegt en zo niet, dan kun je de rest van de maand die heerlijke piemel prinses van je wel vergeten. Dus doe maar even alsof je een braaf hondje bent die goed naar het baasje luistert. Vijf dagen, oké?
giphy

2. M van Monster

Jep, ze gedraagt zich als aan vretend monster. En zo ziet ze er ook uit voor vijf dagen, althans dat vindt ze zelf. Wijde shirts, een opgezette buik alsof er minimonsters in haar zitten en als kers op de taart: van die heerlijke puisten ter grote van de Vesuvius. Maar ach, dan houdt ze knappe mannen eindelijk eens uit haar buurt, is wel lekker handig.

eating period pms cravings foreverhungry

3. S van Schijt

Vijf dagen lang heeft ze medelijden met zichzelf en moet ze om alles janken, want ze voelt zich als een hoopje stront. Als zo’n App emoticon van een strontje, maar dan met grote traanogen erop geplakt. En een obesitas strontje; opgeblazen door de hormonen en alle chocolade die ze weg vreet in een week.

crying kim kardashian college new girl keeping up with the kardashians

De regels van P.M.S.

Ken je nog de Tamagochi
? Zo’n eitje waarbij je dat beestje erin eten moet geven en ermee moet spelen, om hem vervolgens weg te pleuren, omdat je erachter komt dat ie continu om aandacht aan 't piepen is? Iemand vertelde mij dat vrouwen met PMS eigenlijk hetzelfde concept zijn. ' Feed me, touch me, leave me'.
giphy

4. Feed her: chocolaatjes tentoonstelling

Jij dacht dat jij kon vreten? Kijk eens onder je chicks bed als ze ongesteld is. Het is een tentoonstelling van chocolade papiertjes. Vijf dagen lang vervangt ze haar Quinoakutten dieet door een chocolade dieet. Cacao is gezond, weetje. Dus doe lief en neem een chocolade cadeautje voor haar mee. Met hartjes en een strikje eromheen. Moet ze geheid om janken.
giphy

5. Touch her: dikke tieten, no sex

Knuffel haar, de hele dag door, heeft ze nodig. Maar don’t touch her boobs, ook al zien ze er vijf dagen uit als grote, sappige meloenen. Dat doet pijn. En weet je nog dat ik zei dat je even een braaf hondje moet zijn? Weet je waar die goed in zijn? Precies., iets met likken ja. Want ja, piemel prinses is even dood, dus jouw piemel ook. Tenzij je van bloody Maries houdt en de rode zee durft te bevaren. Dappere vent.
giphy

6. Leave her: go away, no stay!

Ken je het spelletje van aantrekken en afstoten, nee? Nou na deze vijf dagen wel. Vrouwen komen van Venus en helemaal als ze ongesteld zijn. Ze willen A en zeggen B. En als je vervolgens A doet moet het B zijn en als je dan toch weer B doet, moet het ineens Z zijn. Kom hier, ga weg, ik haat je, ik hou van je, gevolgd door een jank concert. Jep, zelfs wij snappen onszelf en onze emoties niet. Dudes, ondanks dat we niet expres veranderen in een Monster Prinses hoopje Schijt, bij voorbaat sorry. Neem ons maar niet serieus voor vijf dagen, oké? We don’t mean it.