Nieuwe kleding passen is een hel en dit is waarom

Het is vrijdagmiddag en je beseft je ineens dat je helemaal geen frisse kleding meer hebt om vanavond tijdens het stappen een goeie instapic te maken. Ik bedoel, je hebt dalijk twee foto's naast elkaar met hetzelfde outje aan. Kan niet man. Dat betekent dus dat je moet gaan shoppen. Klinkt leuk, totdat je een winkel binnenloopt en de hel die "Nieuwe kleding passen" heet ontketent.

Basic kleding met rare prints en andere zooi

Oh shit, nice. Een rek met basic shirtjes. Kan je nooit genoeg van hebben. Maar wat is dat? Teksten als "Fuck my ex" en "California Love"? En op deze zitten helemaal studs en andere rotzooi? Hoe moeilijk is het om GEEN rare shit op basic kleding te gooien? Pff.. dan maar een shirt die mijn ex uitscheld terwijl ik dat niet eens meen. Okay, stiekem wel maar dat hoeft toch niet op een shirt? (Jawel).

Kijken naar prijskaartjes = hartverzakking

Deze sweater is wel nice.. WAT? €70??! Vriend ik heb geen Kylie Jenner monnies.. Ik zoek gewoon iets voor €10 of als het even kan nog goedkoper. Moet natuurlijk nog wel geld overhouden om een koffie bij Starbucks te halen dalijk.
giphy

De lampen in de pashokjes laten je lijken op een zak aardappels

Heb je dan eindelijk wat kledij gevonden waar je een soort van blij mee bent, moet je nog gaan passen. 3 shirts zijn te klein, 1 broek is te groot en de maten die jij nodig hebt zijn niet meer leverbaar. Fijn. Plus dat de lampen in dat hokje jouw lichaam op een zak (gesmolten) aardappels laat lijken. "Maak een pashokselfie en tag #winkelnaam voor leuke prijzen!"How about fucking no? Als ik deze foto op Insta zet wordt ik meteen zo'n 20 keer gecondoleerd.

Zo bizar veel herrie en chaos

Zijn dit de pashokjes of een kinderopvang? Overal rennende kids en schreeuwende ouders. "MICHEAL HIER KOMEN EN TREK DIE BROEK FF AAN VOOR MAMA" schreeuwt moeders. Ik schrik en sta te trillen in een pashokjes met een shirt waar "Bad bitch" op staat. Beter terugleggen, want zobadben ik ook weer niet.
giphy

Kleding waar je andere kleding onder moet dragen

Weet je wat ook hatelijk is? Kleding waar je andere kleding onder moet dragen. Waarom zijn shirts voor vrouwen veel dunner dan die voor mannen? Het is bewezen dat vrouwen het over het algemeen kouder hebben dan mannen. Dus, dikke onlogica. Trouwens, jurkjes die lijken op gatenkaas en niet eens verder dan je kont komen mogen ook het land uit.