Niks meer gehoord van je scharrel? Waarschijnlijk ligt het hieraan

scharrel
Je kent het wel. Denk je eindelijk dat je de perfecte gast hebt gevonden: jouw prins op het witte paard, jouw piek in de kerstboom of jouw kers op de taart…. Laat je scharrel niks meer van zich horen. What the fuck boys? Nu weet jij toch wel dat jij veel meer waard bent dan dat, maar voor degene die nog twijfelt: waarschijnlijk ligt het aan één van de onderstaande zeven punten... En trust ons, dan ben je beter af zonder.

1. De lafbek

Je (met zorg uitgezochte) scharrel durft niet te zeggen wat hij eigenlijk echt van je vindt. Jij bent simpelweg niet wat hij zoekt en negeert je daarom maar gewoon. Laf is het zeker. Maar trust us
als iemand zo met je omgaat wil je hem niet eens als je prins op het witte paard.

2. Het seksbeest

Het seksbeest loopt gewoon ordinaire zijn pik achterna. Zo wil hij je na de eerste date alle hoeken van de kamer laten zien. Vind je dat te snel? Dat is dat het moment waarop hij afhaakt. Het is natuurlijk een enorme klap voor zijn tere egootje als je niet direct na de eerste date met hem wil rampetampen. Deze mannen zijn gewoon hopeloos…

3. De jager

De meeste mannen denken dat ze nog in de fucking oertijd leven, want ze willen jagen, jagen en nog meer jagen. Jij bent de prooi waar de meeste mannen naar op zoek zijn. Leuk als ze je hebben gevangen, maar als de buit binnen is, vinden ze het eigenlijk al niet meer interessant. Gevalletje: 'Bezit van de zaak is het einde van het vermaak.' Speel dus hard to get met je scharrels, girls.

4. De lul

Je hebt de hele avond met een gast staan tongworstelen die je in de club bent tegengekomen. Hij: ‘Ik app je morgen, dan gaan we binnenkort wat leuks doen’. De volgende dag word je wakker en heb je nog geen berichtje van hem gekregen. Je checkt zijn Insta om te zien hoe hij er in nuchtere toestand uitziet. Fuck… waarom staat er een foto van hem met een meisje met de tekst eronder: Happy anniversary baby #2years. Het enige wat je dan denkt is #KOTS… Yes dames, zulke mannen zijn er genoeg.

5. De pussy

Een serieuze relatie is natuurlijk freaking
eng. Hij is op een punt in zijn leven gekomen waarbij de teksten als ‘knmzj’ en ‘wjnmk’ nog niet in zijn woordenboek passen en probeert daarom zo snel mogelijk af te haken.

6. De boemerang

Jahoor, denk je de prins op het witte paard te zijn tegengekomen, komt zijn ex weer om de hoek kijken. Wat ziet hij nou weer in haar wat jij niet hebt? Hij is bang dat zijn ego wordt ingedeukt als jij hem niet ziet staan, dus laat hij hem weer op tijd uitdeuken door zijn ‘ex-schatje’, de loser. Hij weet precies welke snaar hij moet raken om het ultieme genot bij haar naar boven te krijgen, dus gaat hij voor safe.

7. Het vraagteken

Misschien is zijn kat overleden en moet hij een flinke begrafenis regelen voor Meneer Pluis. Of is hij op vakantie in een ravijn gevallen. Éen ding is zeker, hij reageert niet meer en de kans is zeer groot dat hij niks meer van zich laat horen. Dus get over it
en ga opnieuw op jacht. Waarschijnlijk heb je binnen een week weer een nieuw mokkel gevonden waarmee je ligt te bonken.