Dit zegt jouw sterrenbeeld over jouw speelgedrag

sterrenbeeld rumag header blog
Valsspelende types, onoplettende spelers of agressieve Gerda's: hoe je spelletjes speelt heeft alles te maken met je sterrenbeeld. Benieuwd naar hoe en wat? Lees dan even onderstaand artikel.

Sterrenbeeld

Ram (21 maart - 20 april)
Ram heeft een sterk karakter, is positief ingesteld, onafhankelijk en een geboren leider. Wat er ook gebeurt, een ram is strijdlustig en slaat zich overal doorheen. Welk spel de ram ook speelt, hij/zij is niet kapot te krijgen en zal ook in slechtere tijden overleven. Rammen houden dan ook van de nodige uitdaging. Welk spel het best past bij de ram? Wat dacht je van 7 Wonders ? Stier (21 april - 21 mei)
Stier is attent, stabiel, eerlijk en staat bekend om zijn of haar geduld. Stieren nemen liever geen risico en houden er ook niet van als mensen valsspelen. Het sterrenbeeld Stier is volhardend en gaat door wanneer anderen al lang hebben opgegeven. 4-0 achterstand? De stier geeft niet op. Kan je niet goed tegen je verlies? Een stier is de ideale teamplayer. Tweelingen (22 mei - 21 juni)
Een tweeling is energiek, inventief, slim en heel veelzijdig.De behoefte aan verandering is groot, saaiheid is de grootste vijand. Tweeling voelt zich op z’n best bij opwinding en gezonde spanning. Twee keer een zelfde spelletje spelen is dan ook niets voor dit sterrenbeeld, vandaar dat dit sterrenbeeld vaak kasten vol met spelletjes heeft (of in ieder geval de meeste spelletjes wel kent). Iets nieuws proberen tweeling? Check dan even deze site vol nieuwe spellen .

Fanatiek

Kreeft (22 juni - 22 juli)
Kreeft is verlegen, geduldig en heeft een sterk gevoel voor eigenwaarde. Kreeften hebben de neiging conflicten uit de weg te gaan, maar kunnen behoorlijk agressief zijn, als ze hun zin niet krijgen. Dit sterrenbeeld staat er dan ook op bekend dat ze zeer fanatiek zijn. Net als de stier houden ze niet van valsspelen. Tenzij.... ze hier zelf wat uithalen. Leeuw (23 juli - 23 aug)
Leeuw is loyaal, zelfverzekerd en genereus. Tegelijkertijd zijn leeuwen echte vechters voor wat ze willen hebben. Laat deze types vooral de kaarten verdelen, daar gaan ze nou eenmaal lekker op. Ook zijn Leeuwen betrouwbaar, ze houden zich aan hun afspraken en verwachten van anderen hetzelfde. Valsspelen is dus een echte no go! Door de onoplettendheid maken leeuwen hun medespelers aan het lachen. Neem bijvoorbeeld kaarten verdelen, dat wil nog weleens mis gaan....
Maagd (24 aug - 22 sep)Maagd is een beetje geheimzinnig. Een maagd vindt het niet nodig alles over zichzelf of zijn/haar manier van spelen te vertellen. Ze laten zich niet meesleuren door emoties en heeft een pokerface waar je u tegen zegt. Een maagd is dan ook een doorgewinterde valsspeler - en niemand die dat door heeft... Het favoriete spelletje van de maagd? Perudoit is.

Valsspelen

Weegschaal (23 sep - 22 okt)
Een weegschaal is overtuigend en van nature een bemiddelaar in conflicten. Weegschaal is niet per se een spelletjesfanaat, maar wel een briljante strateeg. Net als de maagd heeft ook de weegschaal er geen enkele moeite mee om soms een beetje vals te spelen. Jammergenoeg voor de weegschaal is hij/zij er minder goed in dan de maagd. Maar door de mensenkennis van de weegschaal weet hij/zij wel wie er nog meer niet helemaal zuiver spelen.
Schorpioen (23 okt - 21 nov)Schorpioen is verleidelijk en trekt graag de aandacht, maar is ook extreem intuïtief. Een schorpioen weigert zich door anderen te laten sturen en is dus niet gemakkelijk op het verkeerde been te zetten. Schorpioenen worden heel blij van spelletjes zoals Hint omdat ze lekker in de spotlights kunnen staan en goed zijn in gokken. Boogschutter (22 nov - 22 dec)
Boogschutter is slim, wijs, hebben veel kennis (of denken dat in ieder geval) en zijn constant bezig hun kennis uit te breiden. Boogschutters zijn dan ook dol op lastige spelletjes zoals Pandemic en Ticket To Ride. Boogschutters zijn sociaal en een meester in het sluiten van vriendschappen (of het doen alsof). Gratis advies: speel met ze, niet tegen ze.

Strategisch

Steenbok (23 dec - 20 jan)
Steenbok is onvoorspelbaar en heeft een aangeboren zelfverzekerdheid. Steenbok is dominant en heeft veel speelruimte nodig. Letterlijk, van spelletjes krijgt een echte waterman geen genoeg. Dat het spelletje wellicht aan de kinderlijke kant is, kan dit sterrenbeeld weinig schelen. Een steenbok doet waar hij of zij zin in heeft. Een steenbok is namelijk fantasievol en kinderlijk. Een ideale speler voor het spel Dix it ! Waterman (21 jan - 19 feb)
Waterman is dromerig en intuïtief. Het is zo'n type die afgeleid raakt tijdens het spel en waar de medespelers af en toe best een beetje gek van worden. Waterman toont dan medeleven, want hij/zij verstaat de kunst van het luisteren - maar doet er vervolgens weinig mee. Waterman speelt daarom het liefst met gelijkgestemden, maar vindt het ook prima om te kijken van de zijlijn. Vissen (20 feb - 20 maart)
Vissen is wijs, vastberaden, gedisciplineerd en verantwoordelijk. Vissen zijn eigenwijs en het niet snel met anderen eens. Ruzie maken met een vissen is niet aan te raden al helemaal niet tijdens een kaartspel... Daar zijn ze namelijk nogal dol op en winnen dan ook graag.