Til je huisfeest naar een hoger niveau met de UE BOOM 2

Geen enkele huisfissa is compleet zonder de nieuwste speaker van Ultimate Ears. Met een naam als UE BOOM 2 verwacht je ook niet anders. Neem maar afscheid van de suffe pc-speakertjes van je broertje. Vanaf nu ga je alleen nog maar deze portable speaker gebruiken. Echt voor alles.

HIJ ZIET ER GEWOON SICK UIT

Het is je misschien al opgevallen, maar deze speaker ziet er super sick uit. Felle kleuren, mooie vorm en duidelijke bediening. Het is een portable speaker, maar dan in een fresh jasje. Je kan dit piece of art overal neerzetten, want met een 360º bereik zijn je tracks overal te horen.

GEEN LELIJKE KABELS EN STEKKERS

Hij is portable. Dat betekent geen stekkers, maar Bluetooth. Moet je een nieuwe baco inschenken, maar wil je niet dat iemand ondertussen de muziek veranderd? Geen stress. Met een bereik van 30m kun je zelfs je muziek vanaf de wc streamen.

OVERLEEFT DE BESTE FEESTJES

Natuurlijk zal er ooit drank op de speakers gemorst worden. Als je echt hard gaat is dat niet te vermijden. Maar deze speaker overleeft dat gewoon. Spoel die baco gewoon af door de speaker onder de kraan te houden. #lifehackDus.. ben jij bij elk huisfeestje dé persoon achter de muziek? Dan heb je sowieso deze speaker nodig! RUMAG verloot drie UE BOOM 2's. Laat in de reacties onder de Facebookpost weten waarom jij deze verdient en voor je het weet ben jij dé man (of vrouw) op ieder huisfeest.De Ultimate Ears speakers zijn onder andere ook verkrijgbaar bij Bol.comen van 7 december tot 7 januari kan je (aanrader!) gebruik maken van de cashback actie.