Temptation: zo herken jij vreemdgaan bij je partner

header vreemdgaan
Zit jij nagelbijtend op de bank als je partner op stap gaat of kan je het toch niet laten om eens in de zoveel tijd toch éventjes in het mobieltje van geliefde te kijken? Kortom: ben jij een (onterechte) jaloerse kut?
Of kloppen jouw vermoedens over vreemdgaan ergens wel?

Vreemdgaan

Met een beschimmelde poes op de bank zitten omdat jouw partner buiten de deur ligt te palen, is verre van ideaal. Zaak is dus om signalen van een vreemdgaande partner tijdig op te vangen. Met deze onderstaande tips herken dat je partner vreemdgaat, zonder dat jullie een retourtje Temptation Island hoeven te boeken!

Cadeau's

Een bos bloemen, schitterende sieraden of een onverwachts etentje. Je wordt overladen met cadeau's en de complimenten worden naar je hoofd geslingerd. Het lijkt allemaal heel lief, maar mensen die vreemdgaan kunnen hun schuldgevoel verminderen door éxtra lief voor hun partner te zijn. Het enige cadeau waar je echt wat meeopschiet? Dat je partner zijn/haar f acking gulp dicht houdt.

Seks

Hoe staat het met de nachtelijke escapades? Valt er nog wat spice
te beleven tussen de lakens of moet je partner er niet meer aan denken om eens flink van bil te gaan. Het kan natuurlijk zo zijn dat het libido eventjes wat lager ligt ( hier lees je feiten en fabels over het libido
), of heeft jouw partner er geen trek meer in omdat hij/zij nog ligt uit te dampen van de vorige naaisessie?

Ijdeltuit

Normaal verliet je partner nog net niet in een joggingpak en een ongepoetste bek het huis, maar tegenwoordig zit hij/zij tiptop verzorgd in de auto naar het werk. Het kan natuurlijk zijn dat goede voornemens een rol spelen en je partner met een frisse look
het nieuwe jaar wil beginnen. Maar negeer vooral je natuurlijke alarmbelletjes niet, want voor wie moet je vriend of vriendin er zo goed uitzien?

Telefoon

Waar je partner eerst nog overal klakkeloos zijn/haar telefoon neersmeet, wordt dat apparaat nu bewaakt voor het leven. Een avondje gezellig op de bank doorbrengen zit er ook niet meer in, omdat er cónstant schichtig naar de telefoon wordt getuurd. Nu moedigen we je niet aan om even de berichtjes door te spitten, maar kijk eens hoe zenuwachtig je partner reageert wanneer je dat kreng van een telefoon in je handen krijgt. Better safe than sorry!

Smoesjes

Even een uurtje overwerken of uit het niets cónstant in de sportschool uithangen. GELUL, want ondertussen zien we geen rijk gevulde portemonnee of het lichaam van een Griekse adonis. Allemaal smoesjes om het huis te kunnen verlaten voor god mag weten wat. Wees maar kritisch, voel die smoesjes eens flink aan de tand.