Waarom eigenlijk iedereen friends with benefits moet hebben

giphy
First of all, wij zeggen nu niet dat je je beste vriend of vriendin de kleren van het lijf moet scheuren. Dat is vragen om problemen. Iedereen heeft echter wel die ene vriend of vriendin, waar je vaak mee samen mee bent maar waar toch altijd wel een bepaalde seksuele spanning bij voelt. In een tijd waar we allemaal bang zijn voor commitment en waar onze dates altijd kut verlopen, is deze persoon DE oplossing om aan je seksuele trekken te komen. Friends with benefits zijn top. En wel om deze redenen.

Dirty en normal talk

Alleen om deze reden alleen al, zijn friends with benefits top. Je hebt waarschijnlijk al eens eerder een seksueel getinte grap in zijn of haar bijzijn gemaakt en je voelt je volledig bij deze persoon op je gemak. Je kunt precies zeggen wat je wilt en na de seks kun je gewoon een normaal gesprek voeren. Geen zorgen over hoe je zo snel mogelijk van iemand af komt, je kunt zelfs om een tweede ronde vragen. Weetje wat? Doe eens gek, pak er anders seksdobbelstenen bij. Dat kun je niet met een one night stand. Die kijkt je waarschijnlijk aan alsof je gek bent, want hij wil gewoon even 'erop en eraf' zoals we dat zo mooi noemen.
giphy

It keeps getting better

Waar je bij een one night stand een beetje ongemakkelijk aan het zoeken bent naar wat je lekker vind, kun je tegen je friend with benefits gewoon zeggen wat je lekker vind. Welk standje, waar de handen moeten, waar je het liefst geslagen wordt en hoe hard. De seks wordt elke keer beter en je hoeft in tegenstelling tot na een one night stand niet je vibrator erbij te pakken voor een orgasme. Niet dat vibrators echt heel vervelend zijn, maar een beetje huid op huid contact af en toe is ook niet mis, right?
giphy

Sleepovers

Het is ook helemaal oké om te blijven slapen. Je kunt ’s avonds gewoon afspreken voor een flinke stoeipartij en hij of zij kan zonder ongemakkelijkheid blijven slapen. Kun je ook je sexy lingerie
eens uit de kast trekken, iets wat je bij een one night stand niet doet. Het enige wat je niet moet doen is verwachten dat hij of zij ontbijt op bed voor je maakt, je bent tenslotte geen vriendje en vriendinnetje. Gaat de ander dat wel doen dan moet je je misschién toch even gaan afvragen of er meer speelt.
giphy

Role play

Voeg een extra opwindende dimensie aan jullie situatie toe. Jullie leven eigenlijk toch al constant in een rollenspel door overdag volledig normaal te doen en ’s avonds elkaar de kleren van het lijf te scheuren. Doe dit in de slaapkamer dan ook. Elke man fantaseert over een vrouw in een zuster-outfit
en elke vrouw ziet die man graag in een uniform. Go for it, alles kan.
giphy

Boundaries

Dit is wel belangrijk om af te spreken, iedereen houdt van het randje opzoeken maar omdat jullie ook vrienden zijn is het belangrijk om daar niet overheen te gaan. Zeg van te voren gewoon eerlijk dat je niet echt warm loopt voor een strap on
of vertel juist als je dat wel lekker vind. Geef gewoon duidelijk je grenzen bij elkaar aan en je hebt er beide profijt van.
giphy

Expectations

Één belangrijke tip die wij jullie willen meegeven voor zowel in als buiten de slaapkamer, dat is om op te passen met verwachtingen. Zorg dat je buiten lichamelijke verwachtingen géén andere soort verwachtingen van elkaar krijgt, want anders verneuk je zowel je vriendschap als je gepassioneerde reis in de slaapkamer. Als je gewoon ten alle tijden beide weet waar je aan toe bent is de friends with benefits relatie er één waar je beide gelukkig van wordt en waar nooit een oppepper voor nodig is.
giphy
Alle bovenstaande tips raden we trouwens niet alleen aan voor friends with benefits. Ook je relatie-potential kan zulke tips best gebruiken. Je wilt je toekomstige boyfriend tenslotte ook niet afschrikken door hem op de eerste date al te vertellen dat je ervan houdt om zelf eens een strap-on om te binden. Keep it cool guys.