Waarom je je goede voornemens wéér niet volhield

200w
Goede voornemens. Bijna iedereen maakt ze, maar niemand van jullie fuckers komt ze ooit allemaal na. Het grote probleem is dan ook dat iedereen altijd van die kutvoornemens kiest die onmogelijk zijn om na te komen. Je slechtste gewoontes zijn namelijk waarschijnlijk ook je grootste verlangens, en dan doelen we niet op junkfood. Hier een rijtje van deniet zo goede voornemens die je volgend jaar maar beter gewoon kunt weglaten.

Minder bitchy zijn tegen alles en iedereen

De enige personen tegen wie je echt aardig kunt doen zijn je best friends, en daarvan heb je er helaas maar 2. Tegen de rest van de wereld ben je waarschijnlijk nog altijd een nog grotere teef dan een puberende chick tegen haar ouders. Misschien kan je proberen om in ieder geval iets te doen aan je resting bitch face, dan lijkt het tenminste nog alsof je aardig bent.
200w

Jezelf beter kunnen beheersen tijdens het stappen

Ook wat alcohol betreft heb je je weer eens niet kunnen beheersen dit jaar. Gelukkig was jij laatst niet de BOB. Want ook al zou jij echt nuchter blijven die avond, toch lag je op zondagochtend weer in een zielige foetushouding het leven te overdenken, en jezelf af te vragen wat de fuck er mis met je is.
giphy

Niet weer verleid worden om een likje M te nemen

Je gaat naar een technofeestje om weer een heerlijk avondje konijnendansjes te doen, maar je hebt jezelf beloofd dat je echt nooit meer drugs gaat gebruiken. De vorige keer heb je namelijk 3 dagen niks gegeten en en kon je twee weken niet thuis slapen omdat je doppen bijna uit je schedel vielen. Toch kon je jezelf natuurlijk weer niet beheersen en heb je alweer drie keer je vinger in een zakje MDMA gedipt. Hou je nou toch in,damn. Nu lig je weer een week lang te huilen in bed terwijl je niet eens weet waarom je moet huilen.
source

Niet meer die ene scharrel appen na het uitgaan

Dit is zo'n ding waar je je vrienden niet eens over vertelt, omdat je je er stiekem best wel voor schaamt. Elke keer als je uit bent geweest en je weer botergeil bent door de alcohol, klinkt het plotseling als een geweldig idee om die ene Tinderdate te appen. Terwijl de seks met hem eigenlijk echt verschrikkelijk was. De volgende dag stuur je er waarschíjnlijk ook wel een appje achteraan dat je helemaal naar de tyfus was en dat je je het niet eens kunt herinneren.


Meer tijd aan school dan aan Netlix besteden

'Oké, nu is het echt tijd op te lere...' Je hersenen: 'Hoe zou het met Chuck en Blair gaan?' Lieverd, je bent al 2 keer blijven zitten en al 3 niveaus gezakt, misschien is het tijd om je innerlijke Gossip Girl even met rust te laten tijdens de tentamenweek en echt te focussen op school.
giphy