Ik ben altijd te laat en ik kan er zelf niets aan doen

giphy
Er zijn 3 soorten mensen. Mensen die altijd veel te vroeg zijn, mensen die altijd precies op tijd zijn en dan zijn er nog de laatste stakkers. De mensen die elke fucking keer te laat komen. Iedereen vindt ze irritant, maar niemand begrijpt ze. Iedereen wil die groep mensen het liefst van een heel hoog gebouw duwen, maar niemand vraagt zich af waaróm ze altijd te laat zijn. Geloof me, we kunnen er niks aan doen. Het zit in onze genen. Echt.

1. We zijn niet expres altijd 3 uur te laat

Nee, we laten je niet expres 3 uur huilend in een hoekje zitten omdat we maar niet kom opdagen. We kunnen gewoon echt niks aan onze traagheid doen. Nou ja, meestal dan. Sommige van ons trage mensen zullen ons extreem lage tempo wel gebruiken om iemand die we niet mogen gewoon even lekker te laten wegrotten. Maar goed, mééstal heeft het niks met jou te maken.
giphy

2. We zijn niet goed in tijd indelen

We zijn alleen meestal nét iets te optimistisch. 'Oke... ik moet om 9 uur op school zijn. Als ik om half 9 opsta... 5 minuten aankleden, mascaraatje erop en dan ben ik om kwart voor 9 wel ready to go'. Vervolgens sta je om half 10 nog steeds in je string omdat je maar niet kan kiezen in welke fashionable outfit je vandaag eens zal verschijnen.
giphy

3. 'Op tijd' heeft een hele andere betekenis voor ons

Als wij zeggen dat we er om 8 uur zijn, vinden we het heel normaal als we er pas 20 minuten later zijn. Ja, dat is echt heel erg op tijd, want meestal duurt het minstens een uur langer. We zijn dan oprechtfucking trots op onzelf.
giphy

4. We willen er altijd uit zien als Beyoncé

'Dat we binnenkomen in de klas en we er zo goed uit zien op onze high heels, dat iedereen spontaan 'All the Single Ladies' beginnen te zinge...' Oké, ik haal je even uit deze droom. Maar we willen er oprecht altijd zo goed mogelijk uit zien.No waydat als ik me al 2 uur heb verslapen ik dan zonder make-up de deur uit ga. Ik bedoel, wat als ik Beyoncé zélf tegenkom? Ik moet er dan wel minstens net zo goed uit zien.
giphy

5. Onze wekker werkt niet

Een wekker werkt gewoon niet bij ons. Hij is stuk. Ons lichaam voelt de drang om door wekkers heen te slapen. En die snooze knop is voor ons een soort magische knop. Druk je 1 keer, dan heb je zo 9 minuten meer slaap. Druk je 3 keer, dan heb je al bijna een half uur. Geweldig.
giphy

6. Mensen denken ons slimmer af te zijn

Nee, zo dom zijn we niet bitches. Jij denkt slim te zijn door mij te vertellen dat ik een half uur eerder moet zijn, maar na twee keer heb ik jouw sneaky trucjes wel door. Dan kom ik expres nog later. Om je te pesten.
giphy

7. Bij ons is het verkeer drukker

Geen grapje. Bij ons is het op de weg altijd veel drukker dan bij andere mensen. Als we dan een keertje op tijd vertrekken, is het op de weg ineens tien keer zo druk dus staan we alsnog een half uur in de file. Sorry, we kunnen er echt niks aan doen.
giphy

8. We zijn veel te snel afgeleid

'En nu een beetje mascar... Oh shit ik moet de was nog opvouwen. Oké, even gauw deze handoekjes opv... KUT. Ik moet ook de kat nog voeren.'
giphy

9. Extra tijd werkt niet voor ons

'Maar, als je altijd te laat komt sta je toch gewoon een half uurtje eerder op?'. Nee, bitch.
Hoe dom denk je dat we zijn dat we dat niet zelf zouden kunnen bedenken? Het probleem is, dat een half uur extra tijd voor ons een half uur extra Facebook betekent. Dit is niet iets wat we zelf in de hand hebben oké, dit gebeurt gewoon.
giphy

10. Als het echt héél belangrijk is, zijn we op tijd

Wel 'op tijd' in onze eigen termen hé, niet te enthousiast worden. Maar als we bijvoorbeeld om 11 uur in het ziekenhuis moeten zijn voor een operatie, dan zorgen we wel dat we het extra goed plannen. En dan spreken we met onszelf af dat we om 8 uur het huis verlaten. Nou, dan verlaten we het huis dus om 5 voor 11 en dan zijn we zo goed als op tijd.
giphy

11. Voordeel: We zijn superchille vrienden

Want als jij een keertje te laat komt vinden we het geen probleem. Waarschijnlijk zijn we zelf zelf nog thuis, ons haar aan het doen en de was aan het opvouwen.
giphy