Skip de disney films en ga meteen hard aan de glühwein

giphy
Yes. Sneeuw of geen sneeuw, het is bijna kerstvakantie in Nederland. De tijd om te kijken naar Disney films, Home Alone 1, 2 en 3 en lekker met een winter doe-boek bij de centrale verwarming te zitten. Als je 12 jaar bent dan. Maar wat doe je als je daar te oud voor bent?

Probeer nieuwe recepten

Het is winter, dus het is koud. En hoe wordt je warm? Alcohol. Probeer eens chocolademelk met rum. Of koffie met rum. Of tik gewoon een fles rum achterover.
giphy

Verkleed je als de Kerstman

Zoek op Marktplaats een goedkoop pak, ga langs de deuren van je exen en roep "Ho, ho, ho!". Je hebt er niet veel aan. Maar je hebt weer wat te doen + je exen weten hun plek weer.
giphy

Alle series op Netflix opnieuw kijken

Check alle GoT afleveringen achter elkaar. Dat duurt ongeveer 2 dagen en 11 uur. Plak daar alle afleveringen van Breaking Bad aan vast (2 dagen, 14 uur) en je hebt weer 5 werkdagen gevuld. Tijd voor het weekend!
giphy

Goede voornemens op een rijtje zetten

Meer sporten! Minder vet/suiker eten! Vaker op bezoek bij mijn schoonmoeder! Okay, even eerlijk. Dit zijn geen goede voornemens. Eerder een lijstje met slechte grappen.
giphy

Reflecteer op het afgelopen jaar

En realiseer hoe kut alles is gegaan. Je zou minder sarcastisch en een stuk positiever worden. Alsof je dat gelukt is. Nope.
giphy

Zet 30 foto's van je skivakantie op Instagram

"Kijk mij, heerlijk in de bergen met mijn winteroutfit van een paar kop". Bitch, je kan niet eens skiën. En toen de Oostenrijkse instructeurs zeiden "Look at that sled", hadden ze het niet over die slee waar je op zat.
giphy

Ga naar een Kerstfair en regel een taxi voor de terugreis

Kijk, superleuk al die Kerstbomen, kerststukjes, kerstballen en kersthapjes, maar daar komt natuurlijk niemand voor. Ga opzoek naar beste glühwein-stand en begin alvast een taxi te bellen. Want die shit gaat je neerhalen.
giphy