Neem je eerste date nooit mee naar een familie evenement

giphy
Daten gaat anno 2016 natuurlijk een stuk anders dan voorheen. Maar nog steeds worden dezelfde, oude fouten gemaakt. Stel dat je na 300 keer swipen een match hebt en nog gaat afspreken ook. "Wat kan er dan misgaan?" hoor ik je zeggen. Nou, veel. Om jou een beetje te behoeden voor de ergste fouten, lees je hier wat jesowieso nietmoet doen op je eerste date.

Naar de bioscoop

Op een of andere manier denken sommige mensen dat het een goed idee is om naar de film te gaan op de eerste date. Dit slaat natuurlijk helemaal nergens op. Hoe willen jullie elkaar leren kennen als je twee uur lang niks tegen elkaar kan zeggen? Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je er achter komt dat de ander zo'n persoon is die de hele tijd door de film heen lult. Maar dan kan je in ieder geval beter niet meer op een tweede date gaan. En wat als de een de film wel leuk vind, en de ander echt een kut tijd heeft?
giphy

Heerlijk, een bakkie doen

Ja, nee echt een top plan. Dit lijkt net een sollicitatie. En zoenen achteraf kan je ook wel vergeten, want je krijgt een vreselijke stinkadem.
giphy

Eten in een restaurant

Vooral voor de man is dit lastig. Moet ik in pak? Naar welk restaurant gaan we? Een heel fancy
restaurant of gaan we naar de snackbar? En een van de meest gestelde vragen: Wie betaalt? Het is lastig om precies de verwachtingen te weten van de ander. Straks zit je met z'n tweeën in het Hilton te eten terwijl de ander dacht dat jullie naar de McDonalds zouden gaan.
source

De bar induiken

Natuurlijk, alcohol is leuk, maar het is misschien geen goed idee om meteen helemaal kacheltje te gaan op de eerste date. Als je je kan inhouden is het prima, maar eerlijk is eerlijk. Kan jij je inhouden als je de o so sweet geur van wijn ruikt? Nee hé? Dacht ik al.
giphy

Afspreken met anderen erbij

Als je dit doet ben je gewoon een pussy. Je hebt dus gewoon niet de ballen om in een 1 op 1 gesprek met elkaar te praten. Nodig je date gewoon uit om met z'n tweeën wat te doen en stel je niet zo aan. Bitch .
giphy

Kom naar mijn verjaardag!

Dit is eigenlijk hetzelfde als met een groep gaan, maar dan nog erger. Het is je verjaardag, dus je hebt ook niet bepaald veel tijd om met je date door te brengen. En verwacht je dan ook nog dat je date een cadeautje meeneemt ofzo?
giphy

Een bruiloft is ook vreselijk

Het wordt steeds erger. Dit is nog kutter dan de groep en de verjaardag. Het klinkt misschien super romantisch en dus als een vet goed idee om een goede indruk te maken. Hoe leuk het ook klinkt,don't do it. Je gooit je date tussen de leeuwen door hem of haar mee te nemen naar een bruiloft. Overal vreemde mensen en je date moet ook nog eens extra goed zijn best doen om er super fancy uit te zien. Het allerergste aan deze date: Je moet meteen met elkaar dansen.
giphy

Elk ander familie evenement

Dit is het toppunt. Als je al een beetje weet of je date misschien wel uitloopt op een relatie is dit prima, maar op de eerste date is dit onmogelijk. Je ouders gaan sowieso een vragenvuur loslaten op je date en je kleine zusje denkt meteen dat jullie een relatie hebben. NIET. DOEN.
giphy