Wat alle vrouwen herkennen als ze ouder worden

giphy
Soms, heeeel soms, wilde ik dat er een pilletje was waarmee je weer je twintig jarige, strakke lijfje met pronte tietjes en strakke poes terugkrijgt, maar dan met de hersenen van nu. En dat, dames en heren, zonder te sporten of plastische chirurgie. Dit concept had ik even bedacht in gezelschap van meneer Wodka. Maar helaas, in real life blijken ook kaboutertjes niet te bestaan, tenzij je van Velzen heet.
Één troostende gedachten is dat niet alleen ik, maar iedereen om me heen ouder wordt, inclusief andere chickies. Kunnen we straks gezellig met z'n allen in een bejaardentehuis chillen als verrimpelde oma’s met slappe kutten en hangtieten tot op onze tenen. Join the Slappekuttenhangtieten club! Deelname toegestaan als je minimaal vijf van de tien onderstaande punten herkent.

Online shoppen is een no

Wat er online hot uitziet, is in real life ineens een dikke not. Die boyfriendjeans look op Instagram ziet er in het echt uit alsof je de kledingkast van je niet modieuze scharrel hebt leeggeroofd. Om maar niet te spreken over jurkjes die je online bestelt. #fail!
giphy

Pudding, pudding, pudding

Hoiiiiii Putjesschepper, zou je even die putjes in onze benen willen vullen? Vrouwen houden namelijk niet zo van drilpudding.
giphy

Gaatjes vullen geen praatjes

Wat kennelijk ineens ook gevuld moet worden, zijn die gaatjes in onze kiezen die spontaan verschijnen. Het enige gaatje dat verder tijdens het ouder worden nog gevuld mag worden, is die down under, deal?
giphy

Het verdomde haar

Dat mannen hot worden wanneer ze vergrijzen, is een feit, maar vrouwen zien er eerder uit als een lelijke geit met van die piekhaartjes die uit hun kop springen. En ja, we trekken ze er allemaal uit om ze vervolgens te verbranden met een aansteker. Dood aan de grijze haren.
picgifs angry sad upset 5211191

Het hangt allemaal

Tietjes die pront naar voren staken, hebben hun pijlen ineens gericht op je tenen. Maar ieder voordeel heb z'n nadeel; heb je mooi een goede plek om je geld te bewaren als je bh- en tasloos naar festivals gaat.
giphy

Strijk m'n hoofd maar

Heb je weleens te lang in bad gezeten waarna je eruit ziet als een verschrompeld krentje? Nou, zo gaat je hoofd er ook uitzien als je wakker wordt als een oude krent: om die ochtendplooien strak te krijgen, heb je een fucking strijkijzer nodig.
giphy

Milfs

Nee je hoeft je niet te schamen voor je voorkeur voor twintigjarige jongetjes die hun eerste baardhaartjes krijgen en hun piemeltje net ontdekken. Vrouwen hebben rond hun dertigste namelijk hun seksuele piek, mannen hebben die zo rond hun twintigste. #Milf.
giphy

De realiteit

Weet je nog dat je vroeger dacht dat als je tegen de dertig was je belachelijk rijk zou zijn, getrouwd zou zijn met David Beckham en drie schattige kindertjes zou hebben? Hahaha, Welcome to the real world .
giphy
Naarmate je ouder wordt, heb je hopelijk ook geleerd dat jijamazingbent en je lijf iets is om trots op te zijn ondanks haar vergankelijkheid. Laat je tietjes lekker hangen, omarm je vetjes en laat de angst om af te takelen los. Goed nieuws: naarmate je lijf aftakelt, neemt je zelfvertrouwen toe. Dus hop hop: met lipjes getuit en (hang)tietjes vooruit het leven, inclusief ouder worden, vieren. Indien gewenst met die twintig jarige Brad Pit look-a-like alsarmcandyaan je zijde. ;)