Waarom we knappe mensen haten

source
Het is echt niet enkel jaloezie. Ok, dat is het wel. Maar hier een uitleg daarvan. Vijf redenen waarom we tegen wil en dank knapperds toch altijd een beetje haten.

Knappe-mensen-problemen

Terwijl wij lelijkerds wanhopig ons best doen om ook maar een beetje mee te tellen in deze op uiterlijk-georiënteerde maatschappij, hebben jullie ‘problemen’ als:
  • ‘Ze zijn allebei zo leuk, welke van de twee moet ik nou kiezen’? (Hou je mond, ik hoef nooit te kiezen maar ga altijd voor Ben én Jerry)
  • ‘Mensen zien me enkel als een knap gezichtje’. (Bitch, mensen zien je tenminste)
  • ‘Hij houdt maar niet op met bellen!’ (Dat probleem heb ik ook. Echter enkel met Herman van de Postcode Loterij met een oninteressant aanbod.)
source

Extra carrièremogelijkheden

Door social media is het voor knappe mensen nóg makkelijker een carrière te beginnen op basis van hun uiterlijk. Een knappe kop en ontbloot bovenlijf vergaart in een angstaanjagend tempo meer likes dan andere posts met wellicht (blijft Instagram) meer diepgang.
Oh en die verrekte Doctor Mike bijvoorbeeld. Is Doctor Mike een betere arts dan zijn collega’s, heeft hij meer levens gered?Dunno, maar de gast heeft een lekkere kop, blauwe Bambi-ogen en een afgetraind lijfet voilà! Zijn carrière heeft een enorme vette boost gekregen!
giphy

Alles ziet er beter uit

Wanneer een hete babe een tuinbroek aantrekt is het meteen cute and trendy.
Terwijl de minder-goddelijke verschijningen er meteen als middeljarige lesbiennes uitzien met groene vingers.
Trekt één of andere hunk een leren jack aan met iets te grote zonnebril is hij ineens een Harley Davidson meet high fashion god, terwijl mensen aan mij zouden vragen of ik mee heb gedaan aan een slechte Village People-tribute act.
giphy

Genoeg aandacht

Knapperds kunnen de grootste hufters zijn die de wereld ooit uitgekotst heeft, nog steeds zal 99,8% van de mensheid hun knappe kop naar rechts swipen. Terwijl de minder bedeelden op Tinder hun volledige creativiteit en spitsvondigheid moeten inzetten gepaard met foto’s vanuit de juiste hoek, om überhaupt overwogen te worden! Oppervlakkig maar waar.
giphy

Van een mooi bord eet je nooit alleen

Is het ons toch gelukt om iemandout of our leagueaan de haak te slaan, dan kennen we geen rust. Kapers liggen altijd op de kust, en wij zijn wijs genoeg om te weten dat onze knapperd ook maar een beetje mens is. We zegt dat hij/zij wel al die verleidingen weet te weerstaan? Misschien zouden we jullie hierom niet moeten haten omdat het net echt jullie schuld is. We doen het toch.
giphy

Geldbesparingen

Heb je enig idee hoeveel wij kwijt zijn aan fitness, kappers, schoonheidsspecialisten, extra beauty producten, plastische ingrepen, cosmetische ingrepen, personal trainers, mental coaches, life coaches, yoga, gezond eten, pedicures, manicures, fotoshop programma’s en weet-ik-wat voor poespas om ook maar een beetje in de buurt te komen van jullie ‘Ik werd wakker met een lekker casual coupe, trok even mijn perfect passende en leuk gestylede outfitje aan wat toevallig op de stoel lag en zie eruit als god’-look. Haat!
source
Het ergste is dat al die afgunst alleen maar zorgt voor een extra frons en een zwarte aura! Ach, dat matcht dan wel weer leuk bij onze kutkop.