Zo kruip je eindelijk uit de friendzone

giphy
Op je knietjes probeer je eruit te kruipen, maar met één trap van de naaldhak van je 'bff' zit je er zo weer in. Waar in? De friendzone. Honderden, duizenden, miljoenen jongens over de hele wereld zitten erin en dromen er van om eruit te komen, maar altijd tevergeefs.
We hebben allemaal weleens dat tv programma gekeken op MTV. 'Friendzone' (toepasselijk). Aflevering na aflevering was er weer een ongemakkelijke situatie te zien waarbij een jongen (of meisje) uit de friendzone probeerde te komen. Soms lukte dit, maar meestal was het gewoon helemaal kut.
Hoe kom je er nou echt uit? Nou, zo.

1. Accepteer het NIET

Ergens, diep begraven in het internet, kun je lezen dat je uit de friendzone komt door de situatie te accepteren. What the fuck? Nee, zo kom je er natuurlijk niet uit. Als je nog nooit hebt geprobeerd om uit de friendzone te komen, doe dan je je best, bitch.Trek de stoute schoenen aan en stap gewoon op haar af. Mannen begrijpen hints niet? Nou, vrouwen ook niet. Hoe moeten wij weten dat jij ons leuk vind, als je het niet zegt? Komop mannen, maak je move, ga ervoor. Wij vrouwen vinden het ook leuk als iemand zijn best voor ons doet.
giphy

2. Maak haar jaloers

Het schijnt dus dat dit trucje goed werkt. Als ze nu geen interesse in je toont, dan moet je zorgen dat het jaloerse kreng in haar naar boven komt. Ga op dates met veel verschillende meisjes, het liefst meisjes die heel erg op haar lijken. Ze zal zich bedreigd voelen, en ze zal inzien dat je erg geliefd bent onder de meisjes. Grote kans dat ze dan heel anders naar je gaat kijken.
Als dit eenmaal is gelukt, is het niet de bedoeling dat je metéén ja zegt zodra ze vraagt of je op date wilt. Speel hard to get , laat haar zien dat je out of her league
bent. Hoe moeilijker jij te krijgen bent, hoe liever zij jou wilt.
giphy

3. Wees een schatje

Laat haar zien dat je een prijs bent. Neem haar mee op leuke uitjes, betaal dingen voor haar en vertel haar lieve dingen. Een meisje vindt het altijd leuk om te horen dat ze mooi is. Nee, vertel haar niet dat ze een geil ding is, en dat ze fucking
lekker is. Dat is niet lief, dat is gewoon ranzig.
Be the perfect boyfriend, ook al ben je dat niet. Zorg dat alle andere gozers bij jou in het niet vallen. Fuck al die andere bitches. Ehh, boys. En misschien is het wel een idee om haar te vertellen dat je haar leuk vindt.
giphy

4. Laat je niet behandelen als "haar vriendin"

Geen: 'Giiiiiiiiiirl, wat ik vandaag heb meegemaakt!'. Gewoon niet. Zorg dat ze jou niet behandelt als haar beste vriendinnetje. Dat ben je niet. Je bent een man, je bent stoer. Dus zodra ze dat doet, meteen afkappen. Zeg haar dat je geen meisje bent. Laat haar zien dat je een man bent. En neukbaar.
giphy

5. Zorg dat ze je mist

Werkt bovenstaande allemaal niet? Ga dan voor drastische veranderingen. Verdwijn uit haar leven. Stuur haar geen berichtjes meer, bel haar niet en spreek niet met haar af. Als zij vraagt of je wilt afspreken zeg je gewoon dat je het druk hebt.
Kijk wel uit, want dit kan je volledige vriendschap helemaal naar de klote helpen. Als dat niet is wat je wilt, is het wel een goed idee om hier voorzichtig mee om te gaan.
giphy

6. Zoen haar NIET zomaar

Trouwens, met een move maken bedoelen we dus niet dat je haar ineens op haar bek kunt pakken. Dat kan de situatie zo omlaag brengen van een zesje naar een min 12. Pas hier dus ernstig mee op.
giphy