Mannen opgelet: dit zijn de no go's na het doen van de daad

header blog 06 10
Als man is het fijn om goed te presteren in bed, dat streelt toch je ego. Maar niets is zo erg om deze goede prestatie te verprutsen door je domme actie vlak na de daad. Weten wat je vooral niet moet doen? Keep reading!

Daad

  1. Clean up your sperm later. Stel je niet aan, het is immers vooral jouw zaad wat er weer uitloopt. Dus laat dat beddengoed nog even liggen tot ze de deur uit is.
  2. FOMO. Dat je vrienden het nog leuk hebben in de kroeg en je graag het laatste uurtje mee wil pakken? Voor vrouwen (en je vrienden) alleen maar een teken dat je het niet lang genoeg volgehouden hebt. Failure of male orgasm.
  3. Don’t. Nee, een seksbeurt is niet gelijk het recht hebben om de vrouw de rug toe te keren en met een soort van Gilles de La Tourette te laten weten dat je gekriebeld wil worden.
  4. Watch your swipe! Reageren op je tindermatches en nog een aantal swipes naar links en rechts. We hoeven niet met je te trouwen, maar respect bestaat nog steeds.
  5. Stare down. Je sekspartner voelt zich na een heet potje seks vaak niet op haar lekkerst, laat die stare down met een verliefde twinkeling in je ogen voor nu nog even achterwege.
  6. Don’t say it. “Zo, hoef ik morgen ook niet meer te sporten!”, “Van wie heb je dit geleerd?” en “Wil je het rubbertje nog inlijsten?”. Gewoon achterwege laten.
  7. Holy shit. Ongegeneerd op zoek naar je boxershort. Dat holletje van je is niet erg aantrekkelijk, dus doe het subtiel.
  8. Too late dude. Na de daad nog vragen of je sekspartner wel anticonceptie slikt. En anders? Het zaad terugzuigen? Please, be my guest.
  9. Tell them later. Je vrienden kunnen vast nog wel een paar uurtjes wachten op het nieuws dat jij weer van je pandapunten af bent. En don’t blame us, roddelen zit nu eenmaal in ons instinct.