Zitten jij en je date wel op een lijn?

header blog zitten jij en je date wel op een lijn
Jij en je date hebben elkaar nu een aantal keer gezien en appen af en toe heen en weer. Maar denkt je scharrel in deze fase hetzelfde over jullie als jijzelf?Om daar achter te komen hebben wij de volgende situaties geschetst zodat het duidelijk wordt of je wel of niet door moet gaan.

Onenightstand

Hij of zij stuurt eigenlijk alleen in het weekend na twaalf uur ‘s nachts een berichtje over hoe het met je gaat en waar je bent. Wanneer je niet in dezelfde stad bent, word je weer voor een week geghost. Of het goed of slecht met je gaat boeit je scharrel dan ook vrij weinig. Doorgaan of niet? YES :
De seks is goed en je mentale breakdowns deel je liever met anderen. Je bent blij wanneer ontbijt niet nodig is en je in de ochtend nog even het bed een uurtje voor jezelf hebt voordat de dag begint. NO:
Je begint je te irriteren aan de desinteresse in jou. Daarnaast vind je dat de knuffelsessie na de seks net wat langer mag duren en verlang je naar een serieuze date met deze vlam. Pas op die vlinders!

Wanhopig in love

Je scharrel neemt veelal het initiatief om met je af te spreken en stelt gelijk voor om van te voren ergens een hapje te eten. Wanneer je hem/haar toevallig tegen komt tijdens een borrel ben je bekend bij al zijn/haar vrienden en krijg je het ene na het andere drankje aangeboden. Doorgaan of niet?
YES
:
Je voelt je mega tot je nieuwe vlam aangetrokken en denkt stiekem al een klein beetje na over samenwonen. Je vraagt jezelf zelfs af hoe je vlam met kerst tussen de familie past. Met andere woorden: jij bent toe aan deze relatie. NO:
Je krijgt het benauwd van de overload aan berichtjes en flirten met anderen voelt bijna als vreemdgaan. Laat staan op date gaan met een ander. Na een avond stappen baal je ervan dat hij/zij de volgende ochtend weer naast je ligt, want je had met jezelf afgesproken om door te gaan.

Open relatie

Je 'serieuze' tindermatch zegt op het allerlaatste moment jullie date af omdat hij/zij toch met de officiële partner naar de woonboulevard moet voor die nieuwe bank. Jullie dates worden afgestemd op de relatie van je tindermatch. Doorgaan of niet?
YES
:
Je geeft geen kick wanneer hij/zij een weekend weg is met schoonfamilie of de verjaardag van zijn vriend(in) aan het vieren is. Dat geeft jou weer ruimte om even terug te vallen op een andere oude vlam. NO:
Je walgt van het idee dat zijn/haar zaakje de vorige dag nog bij een ander naar binnen is gegaan en stelletjes in het openbaar zijn pijnlijk voor je. Deze tindermatch is geen potentieel relatiemateriaal, focus je op al die andere leuke vrijgezellen!

Net vrijgezel

Je bent eigenlijk gewoon een rebound en waarschijnlijk niet de enige. Kenmerkend is dat jullie relatie vooral om seks draait en de vonken in het rond vliegen wanneer jullie bij elkaar zijn. Hij/zij praat nog regelmatig over zijn ex en wanneer jullie niet bij elkaar zijn is er nauwelijks contact. Doorgaan of niet?
YES
:
Je geniet van de leuke momenten samen, maar zodra je bij hem de deur uit loopt heb je het vizier weer op de andere vrijgezellen om je heen. Kwaliteit boven kwantiteit. NO:
Jij gelooft heilig in de vonk die tussen jullie is ontstaan en bent er dan ook van overtuigd dat hij/zij vanzelf op die roze wolk komt. Wake up! Hij/zij wil gewoon aandacht en jij bent (helaas) de makkelijke manier.

Je Inner Circle

Seks met de ex van je beste vriendin, je baas of je loopbaancoach: hartstikke spannend natuurlijk, maar niet ideaal om aan de grote klok te hangen. Grote kans dus dat jullie romance jullie little secret
blijft. Maar wanneer jullie op hetzelfde feestje staan, is de seksuele spanning te snijden. Doorgaan of niet?
YES
:
Je geniet van de spanning en je hebt schijt aan de relatie met je beste vriendin, je baas of je loopbaancoach. NO:
Je gaat met knikkende knieën naar je vriendin en met een rood hoofd richting je werk. Want de kans dat jullie seksueel avontuurtje uitkomt kun je eigenlijk helemaal niet aan.