Willem-Alexander en Máxima nu alweer gespot op vakantie

untitled project 1
Koningsdag is nog amper voorbij of het Koninklijk echtpaar pakt alweer de biezen om gezellig met het gezin cocktails te gaan nuttigen in een tropisch oord.

Regeringsvliegtuig

En dit doen ze niet net zoals het plebs in een Easyjet koektrommel; Willem-Alexander en Máxima maken gebruik van hun eigen echte regeringsvliegtuig. Ze zijn afgelopen maandag samen met dochters Amalia, Alexia en Ariane de privéjet in geklommen richting Italië. Het vliegtuig landde ’s ochtends rond 11:00 uur en het koninklijk gezin zal zaterdag weer terugkeren naar Nederland.

Locatie

De Italiaanse paparazzi was er als de kippen bij en schoot kiekjes van het Koninklijk paar waarop te zien is dat ze gezellig aan het dineren zijn in restaurant Borgo Antico Bistrot. Dit ligt in Ostuni, een plaatsje in Puglia. Mogelijk heeft het gezin voor deze locatie gekozen omdat prinses Ariane haar studie volgt aan de United World College Adriatic.

Heimwee

De Prinses deed op Koningsdag een boekje open over haar studie in het land van amore en dolce vita. Naar eigen zeggen had ze het prima naar haar zin. Wel hebben zelfs personen met Royal blood soms last van heimwee. Volgens Ariane miste ze haar ouders wel: "Ik ben wel blij om terug te zijn, want ik miste mijn ouders wel”, volgens de Prinses.
Gevraagd naar momenten waarop ze haar ouders het meest mist, zei ze: "Elke dag wel een beetje natuurlijk, het is wel een afstandje.” Ook kan ze haar ouders nog bijspijkeren met een (karig )woordje Italiaans. Haar vocabulaire is vooralsnog namelijk slechts ‘così così’, volgens een lachende Ariane. "Maar ik werk eraan".
Bekijk ook: Auto reed eind Koningsdag in op groep feestvierders in Amsterdam