Stomende doucheseks zonder uitglijden doe je zo

doucheseks
Doucheseks, in films ziet het er altijd zo sexy uit. In de werkelijkheid is het idee geiler dan de uitvoering. Al is het maar omdat je continu de kans loopt om keihard op je bek te gaan.

Tip:
Neem de tijd - ongelukken gebeuren vaak bij een snelle switch van standje. De meest voorkomende soa bij doucheseks is dan ook een gebroken been.

Doucheseks

Naakte lijven, stromend water en de nodige portie zin is het recept voor een lekker potje seks onder de douche. Toch is het verstandig om voorafgaand aan de waterpret deze tips in acht te nemen, want van bont en blauwe billetjes wordt (bijna) niemand blij. Rule numbre one:
wees niet te egoïstisch met de douchekop en zorg dat je partner af en toe ook de warme straal over zich heen krijgt, dat houdt de sfeer erin! Rule numbre two:
de daad hoef je niet per se onder de douche te verrichten. Je kan ook lekker een potje tongworstelen en/of elkaar op een andere manier bevredigen onder de douche om in de stemming te komen.

Slipgevaar

Dat je kans loopt om snoeihard op je bek te gaan tijdens een potje stomende doucheseks, weet je inmiddels wel. Belangrijker is: hoe voorkom je een val? Simpel, schaf deze anti-slip mat aan
voor onder douche aan of (voor de luie varkens onder ons) leg je 'normale' douchemat op de vloer. Dat werkt niet alleen anti-slip, het is ook reuze plezierig voor eventuele oefeningen onder de douche waarbij je je knieën gebruikt...

Douchegordijn

Laat de gordijnroede koste wat het kost met rust. De kans op een noodlanding (waarna het ranzige gordijn zich helemaal aan jouw lijf kleeft) ligt namelijk al snel op de loer wanneer je je aan een gordijnroede vasthoudt. Tja niet gek ook, een douchegordijntje weegt net even wat minder jij. Ondersteun jezelf daarom liever tegen de muur of zet een stoel of krukje onder de douche wanneer jullie wilde plannen hebben.

Verzopen kat

Leuk al die waterpret, maar niet wanneer jij als een vis op het droge naar lucht staat te happen (of nog erger door je slechte zicht op je smoel gaat). Zorg daarom niet alleen dat je je gezicht van de straal afhoudt, maar zet de straal van je douchekop ook net even een standje zachter dan bij het uitspoelen van je haar. Zo blijf je wel warm, maar krijg je dat gekletter niet continu in je gezicht.

Waterbestendig

Wanneer jullie de bovenstaande stappen nauwkeurig hebben uitgevoerd is het tijd voor het echte werk. Zeep elkaar eens lekker in. Pas wel op dat de zeep down there
niet naar binnen gaat, zeep is namelijk geen glijmiddel en kan voor nare irritaties zorgen. En het klinkt een beetje tegenstrijdig, maar juist onder de douche heb je wellicht deze tintelende glijmiddel op waterbasis
nodig omdat al dat water uit de douche de boel namelijk wat stroever maakt.

Straalstimulatie

En tot slot: straalstimulatie. Straalstimulatie? Ja, dat is stimulatie met de straal. Wanneer je douchekop verplaatsbaar is kan je jezelf of elkaar namelijk extra stimuleren met de straal uit de douchekop. Gebruik ook eens koud water, dat geeft net even een ondeugend opkikkertje.