Ho ho ho lekker aftrekken doe je zo

aftrekken rumag header blog
Aftrekken, rukken, masturberen, fappen of sjorren: het lijkt misschien eenvoudig als je de pornofilms mag geloven, maar niemand kan het beter dan de piemelbezitter zelf. Of toch niet?
Vergeet zelf niet te genieten, hoe meer jij in de mood bent hoe meer hij in de mood komt.

Aftrekken

De penis voorzien van de nodige handelingen vergt enige expertise. Om alles helder te krijgen, moeten we daarom beginnen bij het begin. Wie trek je af, wat trek je af, waar trek je af, waarom trek je af en (niet geheel onbelangrijk) hoe trek je af. Op de vraag 'wie' kunnen we je een tamelijk eenvoudig antwoord geven: mensen met een penis van 18 jaar of ouder. Jonger kan uiteraard ook, maar als je niet zit te wachten op Marco-taferelen raden we je dat ten zeerste af. Ook het antwoord op de vraag 'wat' kunnen we je zo geven: de penis. De derde 'waar'-vraag is alweer een stukje lastiger, dit kan namelijk eigenlijk overal. Maar voor wie wat meer sturing nodig heeft: een droge plek is (zeker in dit jaargetijde) het overwegen waard - bijvoorbeeld in de auto, bibliotheek, openbaar toilet of bij je (schoon)ouders ( hier lees je over handige kerststandjes tijdens de stille, heilige nacht
). Al is het maar om dat het winterse weer buiten niet optimaal is voor de groei van het frietje.
Door naar vraag vier, oftewel de 'waarom'-vraag. Tja, dat is een vraag die menig vrouw zich hardop stelt wanneer ze - sorry heren - het zaakje in levende lijven voor zich heeft. 'Hij had toch de grote van een deodorantfles?'
Maar de achterliggende gedachte van aftrekken is meestal om de penisbezitter tot een hoogtepunt te brengen. Hoe? Daar geven we in dit artikel door middel van verschillende tips antwoord op.

Rukken

Tip 1:
Houd grip en val aan!
Niks zo ellendig als een stuiterende penis tijdens het aftrekken, daarom is het van groot belang dat je het zaakje stevig vastpakt alvorens je met welke handeling dan ook begint. Pak de penis bijvoorbeeld vast onder de eikel en beweeg de voorhuid rustig - wij herhalen RUSTIG - naar boven en beneden. Zodra je de smaak te pakken hebt, kun je met je duim voorzichtig over de eikel bewegen terwijl je stap twee opvolgt. Tip 2:
Houd de boel soepel.
Bevochtig de boel met speeksel of glijmiddel voordat je begint met het echte aftrek werk. Waarom? Een vingerbeurtje terwijl de boel gortdroog is, vinden vrouwen ook niet fijn. De op-en-neer-bewegingen kunnen zelfs een brandend gevoel veroorzaken wanneer het zaakje niet voldoende bevochtigd is. Zin in een extra soepel effect? Koop dan eens een verwarmende of tintelde glijmiddel.

Masturberen

Tip 3
: Neem de tijd.
Bouw langzaam op. Begin met rustig op en neer trekken en ga een beetje op ontdekkingstocht. Is je partner helemaal in de mood? Masseer dan de ballen en probeer ook eens of het perineum iets bij hem/hen losmaakt (voor iedereen die onder een steen heeft geleefd, dit is het stukje niemandsland tussen de ballen en de anus).
Vraag tussendoor ook of je partner het lekker vindt. Meestal geeft de penisbezitter dan zelf aan of het goed is of dat de voorkeur uitgaat naar harder of zachter. Maar blijft hij/hen zwijgen? Vraag het op de man af. Door te communiceren komen jullie nader tot elkaar. Misschien heeft hij/hen wel de voorkeur voor een tweehandige aftreksessie? Tip 4:
Tease
Verandering van handelen doet komen. Wist je dat teazen key is voor een lekkere aftrekbeurt? De eikel is misschien wel het topje van de ijsberg, maar door hem/hen niet meteen klaar te laten komen wordt de ejaculatie heftiger. Hoe je dat doet? Gewoon net voor het orgasme stoppen. Door het ritme te vertragen verleng je nou eenmaal het plezier en door te versnellen ontstaat er meer opwinding. Dit kan je een keer of drie toepassen zodat je partner bij de derde keer door het dak schiet. En vergeet niet: hands off
van de penis als hij zojuist tot een hoogtepunt is gekomen, het is dan nogal een gevoelige bedoeling.