Om deze redenen hebben (vooral) mannen een fascinatie voor anale seks

anale seks
'Hoe sta jij tegenover anale seks?’ Het is DE VRAAG die in (bijna) iedere relatie wordt gedropt en waar de mening van vooral vrouwen over is verdeeld. Tja, mannen houden nou eenmaal van kontjes, maar waarom eigenlijk?Het is weer WILDE WOENSDAG en dus hebben we het vandaag weer over SEKS. Uit onderzoek blijkt dat 43 procent van de mannen en 37 procent van de vrouwen ervaring heeft met anale seks. Voor alle vrouwen en mannen die hun partner na DE VRAAG gekscherend aankijken: hieronder een lijstje met uitleg.

Anale seks

  1. Of je het nou wil weten of niet, onze ventjes trekken zich af op deze handeling. Tja, in menig pornofilm is te zien hoe (een) vrouw(en) een bezoekje krijgen vanaf de achterdeur. En wat is er leuker dan de daad zien? Precies, de daad uitvoeren.
  2. Het voelt anders. Los van het feit dat het poepertje vaak een stuk strakker is dan de vagina, voelt het drolstampen ook mentaal vernieuwend. Iets met verandering van spijs doet eten?
  3. Maar het is niet alleen mentaal vernieuwend, de daad brengt ook gezonde wedstrijdspanning met zich mee. Holletje verkennen lukt namelijk lang niet bij iedereen. Dat is dan ook de grote vraag die de sfeer rondom de daad opzweept. 'Lukt het wel of niet? En is het inderdaad zo 'lekker' als iedereen zegt?'
  4. Wanneer de banaan de Nutella bereikt ,kan het vies zijn. En juist dat vieze maakt het lekker nasty, ordinair en vunzig.
  5. Bijzonder. Anale seks is meestal niet het standje dat je op Tinderdate één voorstelt. Daarbij zijn er ook veel vrouwen die het een no go area vinden. Het is als een verboden vrucht. Ja.., daar wil je niet alleen over fantaseren.
  6. Dominantie, dominantie, dominantie. Er is niets meer dominerend tussen de lakens dan van 'bil' gaan. Er zijn nou eenmaal heren die graag de touwtjes in handen willen hebben.
  7. Mannen willen kunnen meepraten, of liever gezegd opscheppen, tegen hun vriendjes. Veel mannen scheppen trouwens op zonder ooit de artiesteningang te hebben gebruikt...
  8. Safe zone , geen baby's gegarandeerd. Natuurlijk zijn 'voor het zingen de kerk uit' of een condoom ook opties om gezinsuitbreiding nog even uit te stellen. Maar zoals we allemaal weten, kan een het voorvocht en een kapot condoom roet in het eten gooien. De achteringang garandeert je dat de ooievaar je huis voorbij vliegt.
PSSSSST! Ben jij een écht wild meisje of een wild ventje en ben jij niet te temmen? Let dan even heel goed op! RUMAG heeft namelijk een nieuwe WILDE WOENSDAG lijn. ( Klik hier voor een shirt met WILD MEISJE en klik hier voor eentje met WILD VENTJE ). Wedden dat je hem leuk vindt!