Minder drop en meer zon: zo komt je vent aan veel testosteron

header blog banaan
Het mannelijk libido en testosteron zijn net als auto en benzine: het een werkt niet zonder de productie van het ander. En hoe fijn is het dat testosteron met de volgende trucjes makkelijk wat op te krikken valt, zonder dat hij het door heeft? Let wel op: mannen met te veel testosteron zijn eerder geneigd zijn zaakje te delen met anderen. Dus ben je tevreden over de sekskwaliteiten van je partner? Zorg ervoor dat je dan gewoon dat spelletje wel wint of het drop in de auto laat liggen.

Testosteron

 1. Krijg je je partner zover om een spelletje mee te spelen? Zorg ervoor dat hij wint, want overwinning zorgt voor een toename van dat geile stofje.
 2. Gooi die zak autodrop in zijn auto weg. Drop zorgt ervoor dat het testosterongehalte in het mannelijk lichaam juist lager wordt.
  Tip: mocht je nu geen zin hebben in die flirterige man naast je aan de bar, dropshot! Zorg er wel even voor dat hij betaalt.
 3. Geef hem een weekendje weg cadeau naar de zon. Zonlicht zet de zaadballen aan tot actie. En eerlijk, seks op het strand willen we toch allemaal?
 4. Stimuleer hem naar de sportschool te gaan en vermijd dat rondje hardlopen. Kort en krachtig sporten zorgen voor een piek in de aanmaak van testosteron. Is hij niet naar de sportschool te slepen? Zorg ervoor dat hij onderstaande boodschappen naar boven tilt.
 5. Eet gezond (het liefst biologisch met veel noten en zaden) en drink veel water. Hij vindt het belangrijk dat jij er fit uitziet? De manier om hem te overtuigen mee te doen met jouw biologisch waterdieet.
 6. Bij de gedachte aan seks gaan zijn ballen al rinkelen. Dus dat kusje in zijn nek met geil kreuntje in zijn oor kan geen kwaad.
 7. Praten met en in de buurt zijn van vrouwen brengt het testosterongehalte van de man omhoog. Laat hem dus toch dat praatje met die vrouw in de kroeg maken. Jaloers aangelegd? Nodig je vriendinnen uit voor een wijnavond!
 8. Accepteer zijn powernap na een zware dag werken. Voldoende slaap zorgt voor een hoger testosteron. Dit geeft jouw tegelijkertijd de mogelijkheid om te bepalen wat er die avond gegeten wordt: minder eiwitten en meer koolhydraten en vet.

  LEES OOK:
  VAN DE AUTO TOT HET TOILET: DEZE SEKSPLEKKEN KUN JE BETER OVERSLAAN