Wippen, batsen, ketsen: op deze plekken doe je dat liever niet

plekken
Het is weer WILDE WOENSDAG en dus gaan we het vandaag weer hebben over batsen, neuken, roeren, seksen, wippen. Dit keer bespreken we de plekken waar je dat vooral níet moet doen.
Weetje: wist jij dat je niet meer wegkomt met een 'Netflix and Chill', maar dat je dat tegenwoordig een wip halen bestempelt als 'Een pastaatje klappen' ?
Niks geilers dan de kleren van elkaars lijf scheuren op een voor jullie onbekende plek, niet waar? Tenminste, als je niet met je blote reet op het gasfornuis belandt. Ja, sommige mensen hebben de wildste fantasieën wanneer het gaat om seks. Zo ook over de plek waar de vurige daad kan worden verricht. Al zijn er plekjes die beter je kunt overslaan.

Strand

Er zijn niet veel plekken waar we onze vrije tijd mogen spenderen. We begrijpen dat geile wip op het strand daarom voor de hand ligt. Maar of het verstandig is? Althans als het idee schuurpapierseks je hoofd niet op hol doet slaan. Want dat is precies hoe seks hebben op het strand aanvoelt. O-ver-al is zand. In je naad, in de coochie en op het derde been. Daarbij loop je door al dat geschuur extra veel kans op infecties. Niet echt verstRandig dus.

Fornuis

Hoewel de keuken een prima plek is om de liefde te bedrijven (lees: de keukentafel, het aanrecht en de wasmachine) is het fornuis een van de plekken die je beter kan overslaan. Het idee dat het vurig kan gaan, is dan misschien wel kinky, maar in werkelijkheid valt dat vies tegen.

Bad

Schuim, kaarslicht en een fles champagne. Best romantische, toch? Op het eerste gezicht lijkt het ook de ideale setting om elkaar alle hoeken van de (bad)kamer te laten zien. Totdat de friet van je vent als een (champagne)kurk vacuüm zuigt in jouw fles en jullie verstrengeld in elkaar een bezoekje aan de eerste hulp kunnen brengen.

Bank

Oke, het is misschien een wat slappe locatie, maar druppen op de nieuwe zwarte velvet bank van je moeder... Dat is niet echt ideaal. Zeker wanneer je de moeder vlek verward met haar Optimeldrankje en voor het gemak even proeft of dat zo is.
PSSSSST! Ben jij een écht wild meisje of een wild ventje en ben jij niet te temmen? Let dan even heel goed op! Rumag heeft namelijk een nieuwe WILDE WOENSDAG lijn. ( Klik hier voor WILD MEISJE en klik hier voor WILD VENTJE ). Wedden dat je hem leuk vindt!