Bekijk de eerste beelden van nieuw seizoen Echte Meisjes in de Jungle

dit zijn de deelnemers van echte meisjes in de jungle
Het is weer zover: "Echte Meisjes in de Jungle" keert terug met een gloednieuw seizoen! Dit populaire realityprogramma, waarin meiden de uitdagingen van de jungle aangaan, belooft meer drama en avontuur dan ooit tevoren. Videoland heeft de eerste beelden gedeeld, en de fans zijn al vol spanning.

Nieuw seizoen Echte Meisjes in de Jungle

Klaar voor de start op 1 januari! Het nieuwe seizoen van "Echte Meisjes in de Jungle" brengt ons elf meiden die het avontuur in de Surinaamse jungle aandurven. Bekende gezichten zoals Michella Kox en Louisa Janssen, die eerder hadden gezworen nooit terug te keren, staan nu toch weer op de startlijn. De teaser belooft een seizoen vol actie, emotie en onvergetelijke momenten.

Deelnemers Echte Meisjes in de Jungle

De cast dit jaar omvat bekende namen, waaronder Famke Louise
, Shanta Bakker, en Jacomien Zoer. De fans reageren al vol enthousiasme op de eerste beelden. Vanuit de community komen reacties als "OMGGGGG ZIN INNN😍😍😍😍😍" van Nick Eshuis en lachende emoji's van Real Housewife Djamila. Zelfs Michella Kox kan niet anders dan lachen om de vooruitblik van dit seizoen.

Aftellen bijna voorbij

Het aftellen is begonnen. Vanaf 1 januari kunnen we ons nestelen voor de buis om te genieten van alle avonturen, uitdagingen en het drama dat "Echte Meisjes in de Jungle" te bieden heeft. Met de veelbelovende start van het nieuwe jaar bij Videoland, kunnen fans niet wachten om zich weer onder te dompelen in deze spannende jungle-ervaring.

↡ Bekijk hier de video ↡