Bibi Breijman in verwachting van derde kindje met Waylon

schermafbeelding 2023 11 03 om 112713
Bibi Breijman en zanger Waylon, na enkele uitdagingen, kondigen vrolijk aan dat ze hun derde kind verwachten. Dit nieuws delen ze op een bijzondere manier met hun dochter Teddy, wat Bibi beschrijft als 'ons geheimpje', ondanks de moeilijke periode die ze hebben doorgemaakt.

Bibi Breijman zwangerschap

Bibi Breijman, bekend als zangeres en influencer, heeft het heuglijke nieuws gedeeld via een ontroerende video op Instagram. In deze video legt ze aan haar dochter Teddy uit waarom ze vaak misselijk is en naar het ziekenhuis moest. De jonge Teddy maakt zich zorgen, maar Bibi stelt haar gerust met het nieuws van een nieuw broertje of zusje op komst. Bibi lijdt aan hyperemesis gravidarum, een extreme vorm van zwangerschapsmisselijkheid, maar blijft positief ondanks deze uitdaging.

Moeilijke tijden Bibi Breijman en Waylon

Bibi en Waylon hebben samen moeilijke tijden overwonnen. Waylon, wiens echte naam Willem Bijkerk is, bekende vreemd te zijn gegaan tijdens Bibi's vorige zwangerschap, wat tot veel media-aandacht leidde. Ondanks deze moeilijke periode, waarin Bibi eerst boos en onverschillig was, hebben ze samen aan hun relatie gewerkt. Waylon heeft openlijk gesproken over zijn persoonlijke problemen en hoe deze hun relatie beïnvloedden, en uiteindelijk kwamen ze tot het inzicht dat ze ongelooflijk veel van elkaar houden en samen willen blijven.

Misselijkheid

Bibi's eerdere zwangerschappen waren ook uitdagend door haar extreme misselijkheid, maar samen met Waylon heeft ze deze moeilijke tijden doorstaan. Hun relatie, die begon met een snel opkomende zwangerschap, heeft zowel hoogte- als dieptepunten gekend. Nu, met de aankondiging van hun derde kindje, tonen ze de kracht van hun liefde en het vermogen om samen moeilijkheden te overwinnen.

↡ Bekijk hier de video ↡