Angelina Jolie bevestigt komst van derde film Maleficent

1200x675mf
Goed nieuws voor liefhebbers van Disney -films! Er komt een derde deel van de filmreeks 'Maleficent'. De beroemde actrice Angelina Jolie, die de hoofdrol speelt, heeft dit nieuws bevestigd. Hoewel ze nog geen details heeft gegeven over de opnames of wanneer de film uitkomt, is de verwachting hooggespannen.

Maleficent

Angelina Jolie, bekend om haar rol als de machtige en complexe fee Maleficent, zet haar reis voort in het nieuwe deel van de serie. In de eerdere films, uitgebracht in 2014 en 2019, zagen we Maleficent transformeren van een schurk uit de klassieke Disneyfilm 'Doornroosje' naar een karakter met diepere lagen en motieven. Deze films lieten zien dat Maleficent, ondanks haar donkere imago, ook zorgzame gevoelens heeft, vooral richting prinses Aurora.

Eerste twee delen Maleficent

De eerste twee delen van de film waren een enorm commercieel succes, samen goed voor meer dan 1,3 miljard dollar. Dat er nu een derde film komt, is bijzonder. Angelina Jolie heeft namelijk aangegeven dat ze minder wil acteren en zich meer wil focussen op andere zaken. Ze is vaak in Cambodja te vinden, waar ze werkt voor de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR. Deze nieuwe film markeert dus een spannende terugkeer naar het grote scherm voor de actrice, die bekend staat om haar veelzijdige talenten en humanitaire werk.

↡ Bekijk hier de video ↡