Bekijk de eerste beelden van Wie is de Mol? 2024

images0persgroep 1
Terwijl de kerstperiode misschien voorbij is, heeft presentator Rik van de Westelaken nog een verrassing voor ons: gloednieuwe beelden van het aanstaande seizoen van 'Wie is de Mol? 2024'. Voor fans van het programma is dit een spannende vooruitblik naar de start van het nieuwe seizoen, die over slechts negen nachten begint.

Voorbereidingen Wie is de Mol 2024

Toegewijde fans van 'Wie is de Mol?', ook bekend als Molloten, kijken reikhalzend uit naar de nieuwe reeks afleveringen. Vandaag bieden de nieuwe beelden van het programma een spannend voorproefje. Deze onthullingen voeden de speculaties en theorieën die al wekenlang worden gedeeld en besproken in de fancommunity.

Wie is de Mol 2024 in Mexico

AVROTROS heeft eerder bekendgemaakt dat het nieuwe seizoen zich afspeelt in het kleurrijke en diverse Mexico. Beroemdheden zoals acteur Jeroen Spitzenberger, cartoonist Jip van den Toorn, Kees van der Spek en Tooske Ragas zullen deelnemen aan de zoektocht naar de Mol. De nieuwe beelden geven een voorproefje van de verrassingen en tactieken die de Mol dit jaar zou kunnen inzetten. Fans zullen ongetwijfeld al beginnen met speculeren over hun hoofdverdachten.

Wie is de Mol 2024

'Wie is de Mol?' keert terug op 6 januari en zal elke zaterdag om 20.30 uur te zien zijn op NPO1. Met de belofte van nieuwe strategieën, uitdagende opdrachten en de prachtige setting van Mexico, belooft dit seizoen weer een spannend avontuur te worden voor zowel de deelnemers als de kijkers thuis.
Het nieuwe seizoen van 'Wie is de Mol?' wordt met grote verwachting tegemoet gezien. De combinatie van bekende deelnemers, een exotische locatie en de altijd onvoorspelbare Mol zorgt ervoor dat het programma een van de meest besproken shows blijft in Nederland.

↡ Bekijk hier de video ↡