Dries openhartig over breuk Dave Roelvink en Jazzlyn

schermafbeelding 2023 10 13 om 161920
Dave Roelvink en zijn partner Jazzlyn hebben aangekondigd dat hun relatie ten einde is gekomen. Deze onthulling kwam afgelopen woensdag en heeft vooral vader Dries Roelvink diep geraakt, zoals hij deelde met Shownieuws.

Dries Roelvink

, die zich momenteel op Las Palmas bevindt, heeft zijn teleurstelling over de breuk tussen zijn zoon Dave en Jazzlyn uitgesproken. Hij benadrukt het belang van de verklaring die Dave op Instagram plaatste, waarin hij de moeilijke beslissing om hun gezin te splitsen, toelicht. Dave schrijft over het verdriet van het uit elkaar vallen van het gezin waar hij zo trots op is. Dit nieuws komt bovenop eerdere persoonlijke uitdagingen die Dave dit jaar heeft gehad, waaronder zijn verblijf in een afkickkliniek in Zuid-Afrika.
schermafbeelding 2023 12 28 om 111953

Verklaring Dave Roelvink

In een openhartige Instagram-post legt Dave Roelvink uit dat de beslissing om te scheiden voortkwam uit het besef dat hij en Jazzlyn voornamelijk bij elkaar bleven voor hun zoon. Hij haalt zijn eigen ervaring aan met zijn ouders, die ook lange tijd bij elkaar bleven voor hun kinderen. Dave benadrukt dat de scheiding in goed overleg is gegaan en dat er geen ruzie is. Hij spreekt de hoop uit dat hun zoon zo min mogelijk last zal hebben van deze verandering en dat er goede afspraken zijn gemaakt over de omgangsregeling.

Herstel Dave Roelvink

Dave Roelvink, die onlangs terugkeerde uit een afkickkliniek, benadrukt dat hij zich blijft richten op zijn herstel en zijn familie. Hij laat weten dat hij dagelijks werkt aan zijn herstel en zich in deze moeilijke periode focust op zijn zoon en familie.
Het nieuws over de breuk tussen Dave en Jazzlyn, hoewel verdrietig, toont hun gezamenlijke inzet om het beste voor hun zoon te doen. Beiden streven naar positief co-ouderschap en het welzijn van hun kind.

↡ Bekijk hier de video ↡