Bekijk hier de eerste beelden van nieuw seizoen Special Forces VIPS

deelnemers special forces vips 1
Fans opgelet: het langverwachte vierde seizoen van "Special Forces VIPS" staat op het punt van beginnen! Videoland heeft onlangs de deelnemers bekendgemaakt en nu zijn ook de eerste spannende beelden gedeeld. Dit seizoen belooft weer een rollercoaster van uitdagingen en emoties te worden.

Uitdagingen Special Forces VIPS

In het nieuwe seizoen van "Special Forces VIPS" zullen twaalf bekende Nederlanders de uitdaging aangaan om te presteren als een echte Special Forces Operator. Onder de bezielende leiding van stafleden Erik Wegewijs, Bas Kremer, Mitchell Ossebaar en Nikki Koppedraaijer, krijgen de BN’ers een extreem zware training in de Sahara. Ze zullen hun grenzen moeten verleggen, geconfronteerd worden met hun grootste angsten en zichzelf echt tegenkomen. Deelnemers Demi de Boer, Thijs Boermans, Edith Bosch, Kim Feenstra, Olcay Gulsen, Merlijn Kamerling, London Loy, Ayoub Louihrani, Harrie Snijders, Maria Tailor, Bizzey en Demy de Zeeuw zullen getest worden op hun fysieke en mentale kracht.

Start Special Forces VIPS

De spanning stijgt, want over slechts tien dagen begint het nieuwe seizoen op Videoland. De eerste beelden die zijn vrijgegeven, laten zien dat het er dit seizoen weer heftig aan toe zal gaan. Fans kunnen hun enthousiasme niet verbergen en uiten massaal hun opwinding in de reacties. Het aftellen is begonnen: vanaf zondag 28 januari kun je wekelijks genieten van het programma op Videoland. Op de startdatum worden zelfs twee afleveringen tegelijk uitgebracht. Dit seizoen wordt zonder twijfel een avontuur vol spanning, emotie en ongekende uitdagingen.

Verwachtingen

Met een indrukwekkende line-up van BN'ers en de belofte van een ongekend zware training, staat "Special Forces VIPS" garant voor entertainment van het hoogste niveau. De show zal ongetwijfeld weer veel gesprekstof opleveren en kijkers aan de buis gekluisterd houden. Of de BN’ers klaar zijn voor deze intense uitdaging? Dat zullen we snel genoeg ontdekken!

↡ Bekijk hier de video ↡