Bekijk hier de nieuwste trailer van Bridgerton seizoen 3

k2qocbrdb5edu2jtkyi6sl 1200 80
Eindelijk kunnen we binnenkort het langverwachte derde seizoen van Bridgerton bekijken! Netflix heeft vandaag de officiële trailer gedeeld, waarin we een voorproefje krijgen van de romantiek tussen Penelope en Colin, en nieuwe verhaallijnen van andere geliefde personages.

Penelope en Colin

In het derde seizoen van Bridgerton staat de langverwachte romance tussen Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton) centraal. Penelope heeft haar oog laten vallen op Colin, maar worstelt met haar gebrek aan zelfvertrouwen in haar zoektocht naar een geschikte echtgenoot.

Bridgerton seizoen 3

Terwijl Penelope en Colin hun gevoelens voor elkaar verkennen, worden ze geconfronteerd met verschillende uitdagingen en complicaties. Penelope moet omgaan met haar gebroken vriendschap met Eloise en de moeilijkheid om haar geheime identiteit als Lady Whistledown te behouden in de high society. Ondertussen probeert Colin zijn gevoelens voor Penelope te begrijpen en zijn vriendschap met haar te herstellen, terwijl hij worstelt met zijn romantische gevoelens.
Het derde seizoen van Bridgerton wordt uitgebracht in twee delen, elk bestaande uit vier afleveringen. Het eerste deel verschijnt op 16 mei 2024, gevolgd door het tweede deel op 13 juni 2024. Met deze veelbelovende trailer kunnen fans alvast uitkijken naar het vervolg van deze geliefde serie!