Demi de Boer openhartig over co-ouderschap met Ronnie Flex

schermafbeelding 2023 11 19 om 101606
In een interview met Kek Mama deelt Demi openhartig over haar relatie met Ronnie . Ze wonen niet samen, maar blijven samen zorgen voor hun dochtertje Rémi.

Demi de Boer en Ronnie Flex ouders

Demi en Ronnie, sinds 1 november 2021 ouders van Rémi, besloten eind vorig jaar uit elkaar te gaan. Demi vertelt over de moeilijkheid van deze beslissing. Ze wilde niet in een relatie blijven enkel omdat het makkelijker leek dan weggaan. Dit was vooral ingewikkeld omdat ze een kind samen hebben. Ze haalt herinneringen op aan haar eigen kindertijd, waarin ze zag hoe haar ouders bij elkaar bleven ondanks ongeluk. Ze wilde dit niet voor Rémi. Toen ze besefte dat ze niet meer gelukkig was in de relatie, maakte ze de moeilijke keuze om te vertrekken, denkend aan het welzijn van haar dochter.

Dochtertje Rémi echt een papa's kindje

Ondanks dat ze niet meer samenwonen, onderhouden Demi de Boer en Ronnie Flex een goede relatie voor hun dochter. Demi spreekt dagelijks met Ronnie en Rémi logeert elke zondag bij hem. Ze beschrijft Rémi als een echt 'papa's kindje' en benadrukt de sterke band tussen vader en dochter. Dit vindt ze prachtig, maar het maakt haar ook verdrietig. Ze had gewild dat Rémi opgroeide met twee ouders die altijd samen gelukkig zijn.

Relatie Demi de Boer en Ronnie Flex

Demi en Ronnie Flex hebben een complexe relatie. Ze houden nog steeds van elkaar en hebben niet definitief besloten uit elkaar te gaan. Er bestaat een kans dat ze in de toekomst weer samen komen. Voor nu zijn ze tevreden met de huidige situatie en richten ze zich op hun individueel geluk en het welzijn van Rémi.

↡ Bekijk hier de video ↡