Dennis Roos veroordeeld voor openlijke geweldpleging

img 1719 1675067356
Dennis Roos - bekend van Ex on the beach, moest er een paar dagen gelden dan toch eindelijk aan geloven: de realityster is schuldig bevonden aan openlijke geweldpleging en krijgt daarvoor een werkstraf van 150 uur en een boete van 750 euro.

Geweld

Het gaat flink mis in de wereld van de realitysterren. Dennis' ex Megan Deseaver, bekend van Temptation island, moet met een voorwaardelijke celstraf ook al boeten voor een illegale ‘uitschuiver’. Nu is Dennis dan toch ook aan de beurt. Beelden van Dennis en voormalig Temptation Island-verleider Jonah van Utrecht die een Youtuber genaamd Mees Dix in elkaar sloegen en schopten gingen vorig jaar als een lopend vuurtje rond op Social Media.

Reactie van Dennis

Dennis zelf vond het allemaal reuze meevallen. Hij legde toendertijd in een eigen video uit wat er volgens hem gebeurd was. “Wat ik meteen wil ontkrachten is dat wij met z’n tweetjes Mees tot op de grond hebben geslagen”, begon hij. “Het begon in het rokershok van een club. Ik wilde gewoon een praatje maken en een beetje grappig doen. Ik vroeg toen iets normaal aan Mees en hij reageerde super uit de hoogte. Zo van ‘waarom praat je tegen mij?’ Hij deed exact hetzelfde bij mijn beste vriend”, ging Roos verder. “En dan is het inderdaad uit de hand gelopen.”

Boete

Hij vervolgde: “Dat is net voordat de video begon. Op een gegeven moment zat Mees op mij en dan heeft een van mijn vrienden de beslissing gemaakt om mij te hulp te schieten.” De rechter denkt hier echter niet zo lichtjes over, wat betekent dat Dennis een flinke werkstraf en boete aan de laars heeft hangen.

Ex Megan

De reden dat ex liefje Megan veroordeeld is? Deze is samen met haar vader schuldig bevonden aan sociale fraude en gesjoemel met coronapremies in hun gedeelde horecazaak in Oostende. Hiervoor heeft ze een boete van duizenden euro's en een celstraf van 10 maanden opgelegd gekregen. Één gezellige boel dus.