Hilarische reacties door verrassende terugkomst Het Blok: ‘Lijkt wel Ex on Het Blok’

hetblok
Het Blok: hét sloop- en renovatieprogramma waar mensen hun nagels bij afbijten. Na een afwezigheid van maar liefst dertien jaar, is het programma sinds gisterenavond weer op de buis te zien. Vier koppels gaan een vervallen gebouw volledig opknappen tot een droomappartement en de kijkers van het programma reageren hier enorm heftig op…
Het Blok begon ooit in 2004 (we weten het, voelt als gister, hè) en is sinds gister weer terug op Net5. In het programma krijgen vier koppels een bouwval dat ze eens goed mogen opknappen tot een prachtig, nieuw appartement. Televizier telde zo’n 207.000 kijkers op de dinsdagavond, en er werd massaal over gesproken op X. Dan hebben we het niet alleen over de soms bijzondere aanpak van de koppels, maar ook over de koppels zelf.

De koppels 

Er zijn dus vier koppels die de uitdaging aangaan om een vervallen gebouw op te knappen. Deskundige juryleden beoordelen de uiteindelijke staat van het gebouw. Maar zo gemakkelijk is het nog niet, ze koppels krijgen een budget van beperkt budget. Wel kunnen ze extra budget winnen door tussendoor allerlei spannende opdrachten uit te voeren.
De koppels van dit seizoen zijn Famke en Hans uit Doorn, Jaïr en Anouk uit Leeuwarden, René (nee, helaas niet die van ons) en Jessica uit Ugchelen en Sanne en Daniël uit Leeuwarden. De leeftijden en geschiedenis van de koppels varieert, wat het nog wat vermakelijker maakt! Drama is on its way… Als een koppel wint op het eind door de meeste overwaarde te hebben, krijgt het maar liefst 100.000 euro! Daar willen wij ook wel wat gebouwen van naar de tering helpen.

Kijkers gaan los op X 

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Poll

Foto: Net5