Dít gigantische bedrag verdient Famke Louise aan FanCentro

famke louise
Famke Louise, de 25-jarige zangeres, is recentelijk gestart met een FanCentro-account, waar ze tegen betaling intieme content deelt met haar grootste fans. Rob Goossens (33) deelt zijn bevindingen hierover in De BLVD Podcast, inclusief details over de verdiensten van Famke Louise.

Verbazende prijzen FanCentro

Rob onthult dat het abonneren op Famke's content niet goedkoop is, met maandelijkse kosten van 35 euro en een jaarabonnement voor 21 euro per maand. Luuk Ikink is verbaasd over deze prijzen en noemt ze "jeetje, wat duur".

Bedrag Famke Louise

Ondanks de hoge prijzen heeft Famke's nieuwe onderneming haar financieel succes gebracht. Rob schat in dat ze al zo'n 75.000 euro heeft verdiend, rekening houdend met belastingen en commissies. Deze winst omvat ook abonnementen die voor een heel jaar zijn betaald.
De strategie van platforms zoals FanCentro is om een trouwe groep fans te behouden die extra willen betalen voor exclusieve content en persoonlijk contact. Dit model stelt artiesten zoals Famke Louise in staat om aanzienlijke inkomsten te genereren, waarmee ze hun dagelijkse kosten kunnen dekken, zoals boodschappen, kinderopvang en hypotheken.