Dit is wanneer je de Verhulstjes weer kan bingen!

schermafbeelding 2023 07 18 om 101212
Het heeft lang genoeg geduurd: een nieuw seizoen van de realityserie de Verhulstjes. Gelukkig is er nu een datum in het vizier en dat is sneller dan je denkt!

De Verhulstjes

De Verhulstjes is een realityserie die het leven het gezin van presentator en acteur Gert Verhulst volgt. Samen met vrouw Ellen en kinderen Viktor en Marie delen ze wat voor avonturen ze samen meemaken en soms gaan ze met z’n allen op vakantie waar nóg meer te beleven is. Ook het komende seizoen zit er een reis voor het gezin in, dat verklappen ze via Instagram.

Nieuw seizoen

Op Instagram meldt zender Play4 dat het Vlaamse gezin op de boot zit op weg naar Scandinavië. ‘’Groetjes vanop zee! Want De Verhulstjes vertrekken op cruise door Scandinavië voor een nieuw seizoen dit najaar.’’, wordt verklapt. Gert, Ellen, Viktor en Marie zullen over een aantal dagen aankomen in Kopenhagen en gaan daarna door naar wat dorpen in Noorwegen. Nu horen we je denken: Gaan ze dan niet naar Frankrijk dit jaar? Jawel hoor! Een bezoek aan de Franse camping én hun luxe villa in Saint-Tropez ontbreekt dit seizoen niet. Dat klinkt veelbelovend!

Vriendin Viktor

Wie helaas niet te zien is dit seizoen is de vriendin van Viktor, Sarah Puttemans. De twee zijn al anderhalf jaar samen, maar kiezen er bewust voor om niet te veel over hun relatie te praten in de media, omdat zij denken dat dit het gezondst is voor hun relatie. De vriend van Marie zal waarschijnlijk wel soms te zien zijn.
De exacte datum van het nieuwe seizoen is niet bekend, maar we kunnen De Verhulstjes dit najaar weer verwachten.

↡ Bekijk hier de video ↡