Dit koppel gaat viraal nadat ze op heterdaad betrapt worden in vliegtuig (MET BEELDEN)

schermafbeelding 2023 09 17 om 115222
Het internet staat vol met verrassende en soms ongelofelijke video's. Onlangs is er weer zo'n video verschenen, ditmaal over een opvallend incident aan boord van een vliegtuig. Twee passagiers wilden lid worden van de welbekende 'Mile High Club'. Maar wat is dat precies?

Mile High Club

De naam "Mile High Club" klinkt misschien een beetje geheimzinnig, maar het idee erachter is best simpel. Mensen die lid worden van deze club hebben een intiem moment gehad in een vliegtuig dat vliegt op een hoogte van meer dan een mijl, wat ongeveer 1,6 km is. Het is niet helemaal zeker waar deze term vandaan komt. Maar men denkt dat het is ontstaan toen vliegen nog iets heel speciaals en avontuurlijks was. In die tijd was vliegen al spannend op zichzelf, en de gedachte om lid te worden van deze 'club' maakte het alleen maar avontuurlijker.
schermafbeelding 2023 09 17 om 115222

Koppels in het vliegtuig

Het klinkt misschien spannend om lid te worden van deze club, maar in de praktijk is het niet zo makkelijk. De meeste vliegtuigen waar we in vliegen zijn namelijk best krap. En het toilet? Dat is meestal aan de voor- of achterkant van het vliegtuig. Hier onopgemerkt naartoe lopen is best een uitdaging. Toch besloten twee Engelse passagiers op een vlucht van EasyJet het avontuur aan te gaan.

Betrapt in vliegtuig

Maar alles verliep niet zoals gepland. In een video die online verscheen, zien we een stewardess die eerst aarzelt maar dan toch besluit om de deur van het toilet open te maken. En wat ze daar aantrof? De twee passagiers in een nogal compromitterende situatie. Het meest verrassende? De andere passagiers in het vliegtuig gaven hen een luid applaus. Ook vertelt de moeder van de jongen aan de krant dat hij de vrouw nog maar net had ontmoet op de luchthaven. “Het is niet iets wat een moeder wil zien.”
Benieuwd naar de video? Je kunt het hieronder bekijken.

↡ Bekijk hier de video ↡