Laatste deel van spicy filmreeks After Everything nu in de bioscoop

schermafbeelding 2023 09 17 om 150654
Heb je nog niet gehoord van de onstuimige liefdesaffaire tussen Hardin en Tessa? Geen paniek! Ook zonder voorkennis is dit laatste deel van de opwindende filmserie absoluut de moeite waard om te bekijken. Duik mee in de nieuwste ontwikkelingen van hun tumultueuze relatie, die bol staat van liefde, passie en uiteraard... drama.

After Everything in de bioscoop

Anna Todd heeft met haar boekenreeks de harten van lezers over de hele wereld veroverd. Deze boeken waren zo'n enorm succes dat er besloten werd om ze te verfilmen. En dat was een schot in de roos! Tot nu toe konden we al vier keer genieten van de liefdesavonturen van Hardin en Tessa op het grote scherm. Elke film sleepte ons opnieuw mee in hun meeslepende, romantische verhaal. En nu is er goed nieuws voor de fans: de nieuwste, maar helaas ook het laatste deel, draait vanaf nu in de bioscoop.

Waar gaat After Everything over?

"After Everything" markeert het emotionele hoogtepunt en einde van het liefdesverhaal tussen Hardin en Tessa. Na alles wat ze samen hebben doorgemaakt, vraagt iedereen zich af: wat komt er na dit alles? In dit deel zien we Hardin worstelen met zijn schrijversblok, en natuurlijk ook met de recente breuk met Tessa. In een poging zichzelf terug te vinden, vertrekt hij naar Portugal. Hij gaat daar op zoek naar een vrouw uit zijn verleden die hij pijn heeft gedaan. Hardin beseft dat hij moet veranderen als hij Tessa ooit terug wil winnen.
In deze film kunnen fans weer genieten van Hero Fiennes Tiffin, die opnieuw de rol van Hardin vertolkt. Een lust voor het oog! Josephine Langford schittert ook weer op het scherm als Tessa. En als kers op de taart maakt Mimi Keene, bekend van "Sex Education", haar opwachting. Een advies: wacht niet langer en bemachtig snel je bioscooptickets om het slot van deze zinderende filmserie zelf te ervaren!

↡ Bekijk hier de video ↡