Dit zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen van De Alleskunner VIPS

editorial landscape
Liefhebbers van De Alleskunner VIPS, opgelet! We hebben fantastisch nieuws: er komt een nieuw seizoen aan. Om de pret te vergroten, heeft het programma onthuld welke bekende Nederlanders dit jaar de strijd aangaan in dit superleuke spelprogramma.

Nieuw seizoen De Alleskunner VIPS

Het is bijna tijd! Op 2 september begint het vierde seizoen van De Alleskunner VIPS op SBS 6. Spannend! Deze show is een spin-off van het populaire De Alleskunner, waarin BN'ers het tegen elkaar opnemen in een hilarische uitdaging waarbij ze de meest verrassende opdrachten uitvoeren. Herinner je de deelnemers van vorig seizoen die hun gezichten vol post-its moesten plakken of een ijsblok moesten laten smelten met hun lichaamswarmte? Het enige doel is simpel: niet als laatste eindigen en het programma moeten verlaten. Jammer!

Nieuwe BN'ers betreden het spel

Met een nieuw seizoen komen natuurlijk ook nieuwe BN'ers. En ja hoor, er zijn weer een hoop bekende gezichten bij! Dit seizoen zien we onder meer Boer Geert van Boer Zoekt Vrouw, Sonny en Dylan van Married at First Sight, Karin van De Scheetjes, choreograaf Marc Forno, rapper Brownie Dutch, zangeres Jennifer Ewbank, de vier leden van Ch!pz, en presentator Erik van der Hoff.

Kandidaten

Op de groepsfoto hierboven kan je de volledige groep met BN'ers bekijken die dit seizoen te zien zijn. En verrassend genoeg zijn er veel realitysterren! We zien bijvoorbeeld René en Annebel van Temptation Island: Love or Leave en Sarah en Imen van Love Island. Ook RUMAG’S René is te zien in het nieuwe seizoen. We zijn super benieuwd wie er dit seizoen als winnaar uit de bus komt!
Mis het niet, De Alleskunner VIPS is vanaf 2 september elke week om 20.30 uur te zien op SBS 6.

↡ Bekijk hier de video ↡