Eloise van Oranje vertrekt uit Nederland: 'Zo gek!'

eloise van oranje stage
Eloise van Oranje is nog even volop aan het genieten van Nederland. Binnenkort vertrekt de dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien naar New York voor haar stage.
"Genieten van de laatste paar dagen in Amsterdam en Den Haag", schrijft de 21-jarige Eloise bij een serie foto's op Instagram. Tussen de foto's staat ook een plaatje van Eloise met de Amerikaanse vlag op haar afscheidsfeestje. "Ik had niks door", schrijft ze onder de foto.

De laatste dates van Eloise

De afgelopen dagen heeft Eloise "veel goodbye dates" gehad en haar hele kamer leeggehaald. "Zo gek om mijn kamer weer leeg te zien", aldus de gravin bij een video van haar kamer in Amsterdam.

Heeft Eloise van Oranje een vriend?

Hoewel Gravin Eloise van Oranje haar liefdesleven graag privé houdt, is ze al een tijdje gelukkig met een geheime vlam. Een tijdje geleden mocht haar vriendje zelfs mee op een zeiltocht met Prinses Beatrix. Maar wie is haar mysterieuze liefde nu eigenlijk? Nou, de vriend van Eloise heet Archie Maclaine Pont. Hij woont in Laren en studeert - net als Eloise - aan de hotelschool The Hague.
In 2021 liep Archie stage in Barcelona, toevallig rond dezelfde tijd dat Eloise daar vakantie vierde. Het lijkt erop dat het behoorlijk serieus is tussen de twee, aangezien ze samen met hun schoonfamilie een zeiltocht maakten op De Groene Draeck.