Glennis Grace heeft een nieuwe vriend en dit is hem!

nieuwe vriend glennis grace levi
Glennis Grace lijkt haar hart opnieuw verloren te hebben aan een verse vangst uit de sportwereld. Namelijk een groentje uit het voetbal die de twintiger jaren nog net niet achter zich heeft gelaten. Met een leeftijdsverschil van 17 jaar tussen hen bewijst Glennis maar weer: leeftijd is slechts een nummer.
Bekijk het fragment waarin Glennis' nieuwe lover wordt onthuld hieronder:

Ster op het veld, ster op het podium

Glennis Grace is aangekondigd als de hoofdact op een groot feest bij Olympia. Bart Ettekoven van Shownieuws onthult dit met een knipoog. Het lijkt erop dat Glennis niet alleen het hart van Levi heeft gewonnen, maar binnenkort ook dat van zijn teamgenoten en fans. Glennis houdt de lippen stijf op elkaar, maar haar glimlach spreekt boekdelen. "Ik ontken het niet, maar ik bevestig ook niks," zegt ze.

Een ode aan Whitney

Alsof een nieuwe liefde en een optreden op een voetbalfeest nog niet genoeg zijn pakt Glennis Grace uit met een eerbetoon aan Whitney Houston. Op 6 oktober staat ze in AFAS Live in Amsterdam, waar ze de hits van haar idool ten gehore zal brengen. Glennis, geen onbekende met de nummers van Whitney, belooft een avond vol nostalgie en krachtige vocalen. "Het is een eer om de prachtige hits van Whitney Houston te mogen zingen," deelt ze enthousiast op Instagram.