Glennis Grace werkt aan comeback en komt met album

glennis gracce intratuin
Het gaat uitstekend met de Nederlandse zangeres Glennis Grace. Ze heeft steeds meer optredens en ze heeft onlangs Shownieuws laten weten dat ze druk bezig is met haar nieuwe album. In dit artikel bekijken we hoe het met haar carrière gaat en wat haar plannen zijn voor de toekomst.

Glennis Grace comeback

Glennis Grace is enthousiast over haar muzikale toekomst. Ze vertelt: "Het gaat heel goed. Ik ben nog steeds bezig met mijn album." Ze onthult dat de eerste single al klaarligt, klaar om gehoord te worden door degenen die er interesse in hebben. De focus ligt voor haar duidelijk op muziek: "Ja, feit is gewoon dat alles weer over muziek moet gaan, toch, uiteindelijk."
Met haar hernieuwde inzet voor muziek, komen ook de optredens langzaam maar zeker terug. Dit brengt haar veel voldoening. Ze is tevreden met de stappen die ze zet in haar muzikale carrière.

Glennic Glace verleden

Het artikel werpt ook kort een blik op een juridische kwestie uit het verleden van Glennis Grace. In november vorig jaar werd ze veroordeeld tot een taakstraf van 200 uur voor openlijke geweldpleging tegen supermarktmedewerkers van Jumbo. Ze werd echter vrijgesproken van aanklachten met betrekking tot mishandeling en bedreiging. Het is een episode uit haar leven waar ze mee te maken heeft gehad, maar het lijkt erop dat ze zich nu richt op haar carrière in de muziek.

↡ Bekijk hier de video ↡

h="500" height="283" src="https://embed.kijk.nl?width=500&height=283&video=gxksvUdnUptWbn&autoplay=1&token=jamc_rumag_web" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen" scrolling="no" class="sbsEmbed" allow="encrypted-media; autoplay; fullscreen; picture-in-picture" style="max-width: 100%">