Walid Benmbarek: Videoland-serie Hockeyvaders krijgt geen vervolg

hockeyvaders e1678965042677
Het spijt ons te moeten melden dat de Videoland-serie 'Hockeyvaders' geen vervolg krijgt. Dit nieuws is bevestigd door Walid Benmbarek (43), een van de hoofdrolspelers van de serie. In een gesprek met het ANP maakte hij duidelijk dat er geen tweede seizoen van 'Hockeyvaders' in de maak is.

Hockeyvaders

'Hockeyvaders' maakte zijn debuut in maart van dit jaar op de streamingdienst van RTL. Naast Walid Benmbarek waren Tijn Docter en Remco Vrijdag de andere twee hoofdrolspelers. De serie werd bedacht door niemand minder dan RTL-icoon Beau van Erven Dorens, die zelf ook een gastrol vertolkte. Helaas is Reiky de Valk, een van de acteurs in de serie, in september overleden.
De plot van de serie draaide om drie vrienden die hun hele leven al samen in een hockeyteam zaten. Op hun vertrouwde hockeyclub ontvouwden zich tal van conflicten en situaties.
AFBEELDING

Walid Benmbarek over Hockeyvaders

Het lijkt erop dat 'Hockeyvaders' niet het enige project is dat op zijn einde loopt voor Walid Benmbarek. Hij speelt ook een rol in 'Mocro Maffia', een andere bekende serie. Hoewel het zesde seizoen van 'Mocro Maffia' nog moet verschijnen, is al aangekondigd dat dit het laatste seizoen zal zijn.
Walid Benmbarek legt uit: "Ergens moet je ook stoppen. Je moet ook proberen bij de piek te stoppen en het niet helemaal uit te melken." Hij benadrukt dat hoewel het moeilijk kan zijn om afscheid te nemen van geliefde series, er altijd een tijd komt om verder te gaan. Het einde van 'Mocro Maffia' markeert ook het einde van een tijdperk.

The Life Trial

Momenteel is Walid Benmbarek samen met Nasrdin Dchar te zien in het programma The Life Trial. Hierin nemen ze acht jongeren mee op avontuur om hen te stimuleren de beste versie van zichzelf te worden. Daar hebben ze stiekem zelf ook veel profijt van.

↡ Bekijk hier de video ↡