Frans Bauer en Jody Bernal steken bekende hit in nieuw jasje

schermafbeelding 2023 10 29 om 121945
Er staat mogelijk een opwindende samenwerking op stapel tussen de Nederlandse zanger Frans Bauer (49) en de bekende artiest Jody Bernal (41). Ze zijn momenteel aan het onderzoeken of ze samen een nieuwe versie kunnen maken van Frans' immense hit 'Heb Je Even Voor Mij'. In dit artikel bekijken we de ontwikkelingen rondom deze mogelijke samenwerking.

Frans Bauer en Jody Bernal

In een onthulling op Radio 538 vorige maand, onthulde Frans Bauer dat 'Heb Je Even Voor Mij' eigenlijk oorspronkelijk bedoeld was voor Jody Bernal, maar dat de toenmalige manager van Jody het nummer had afgewezen. Frans nam het lied over en maakte het tot een hit. Nadat dit nieuws naar buiten kwam, zag Jody er wel iets in om samen te werken aan een duet, zo vertelde hij aan Shownieuws.

Samenwerking Frans Bauer en Jody Bernal

Zaterdag gaf Frans Bauer een update over de mogelijke samenwerking tijdens een interview met Shownieuws. Hij bevestigde dat er recentelijk contact is geweest tussen hem en Jody Bernal. "We hebben met elkaar gesproken, en we gaan binnenkort iets samen doen in de studio. Meer kan ik er niet over zeggen," zei de zanger met een brede glimlach.
Frans onthulde vervolgens dat zowel hij als Jody aan de slag gaan met het nummer, en dat ze ook Emile Hartkamp, de producent van het liedje, hebben benaderd. Ze plannen binnenkort samen te komen en overwegen om 'Heb Je Even Voor Mij' een nieuwe betekenis te geven met de inbreng van Jody Bernal.

Nieuw jasje

De mogelijke hereniging van 'Heb Je Even Voor Mij' met zijn oorspronkelijke bestemming en de samenwerking tussen Frans en Jody belooft een boeiende ontwikkeling te worden voor fans van het nummer. De komende tijd zal onthullen hoe deze nieuwe versie tot stand zal komen en wat voor impact het zal hebben op het bekende lied.

↡ Bekijk hier de video ↡